Moje ségra má prima bráchu vychází na DVD

Moje ségra má prima bráchu vychází na DVD | Fandíme filmu
Bill Hader a Kristen Wiig se léta míjeli, ale životní trable svedou sourozence po letech opět k sobě. Pusťte si trailer na hřejivou, nevtíravou komedii.

Na DVD vyšel snímek Moje ségra má prima bráchu (The Skeleton Twins), začínajícího režiséra a scenáristy Craiga Johnsona. Kromě aktuálního titulu, má na kontě jen jeden další film a jeho kariéra sestávala hlavně z krátkých filmů. Nabité zkušenosti se teď snaží ve větším měřítku zúročit v celovečerní tvorbě. V DVD novince mu k tomu dopomáhají herci jako Kristen Wiig (Paul, Ženy Sobě), Bill Hader (Superbad, Zábavný park), Luke Wilson (Old School, Absurdistán), nebo Ty Burrel (seriál Taková moderní rodinka), Boyd Holbrook (Mezi náhrobními kameny) a další.

Sympatické obsazení se určitě hodí do úsměvného dramatu o vztahu dvou sourozenců (Wiig a Hader), kteří nalézají své neudržované rodinné pouto teprve po tom, co oba jen tak tak utečou hrobníkovi z lopaty.

Kristen Wiig a Bill Hader spolu už párkrát hráli, nějaká chemie tudíž bude, což je vidět i v ukázkách. Podobné filmy vznikají jak na běžícím pásu, proto budou The Skeleton Twins stát a padat právě na hercích. Všichni v hlavních i vedlejších rolích jsou pravidelně dobře obsazované tváře, tudíž by to mohla být pohodová podívaná. U nás je film k zakoupení od včerejška.    

Moje ségra má prima bráchu: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest