John Wick 2: Tvůrci mluví o pokračování

John Wick 2: Tvůrci mluví o pokračování | Fandíme filmu
Režiséři akčního Johna Wicka, s Keanu Reevesem v hlavní roli, se druhému dílu nebrání. A co vy?

John Wick byl čistokrevný akční film, kde naštvaný Keanu Reeves nešel pro ránu ani kulku daleko. Veřejnosti se film líbil a zmínka o dalším díle padla krátce po premiéře. Až teď se režiséři Chad Stahelski a David Leitch k myšlence na pokračování vyjádřili trošku víc.

John Wick 2 je prý ve vývoji a až na pár drobností, tvůrci nic bližšího neprozradili. Nápadů na to, jak v pokračování překonat akci prvního dílu, však údajně mají dost. Podle režisérů je ale nejdůležitější příběh a sympatie k hlavnímu hrdinovi. I přes sebelepší akci film nemůže fungovat bez pevného jádra. Tvůrci se tedy nejdříve chtějí ujistit, že mají rozumný příběh, který nějak logicky bude pasovat k hrdinovi, kterého si diváci oblíbili. Že příběh ve Wickovi zrovna neaspiruje na Oscara, bylo jasné už od začátku, Reeves v roli hlavní postavy byl ovšem neskutečný badass a při cestě za pomstou jsme mu drželi palce. Jestli herec znovu nahodí oblek a nabije zbraň, je v tuto chvíli otázkou. Myslím si ale, že by si roli zabijáka s chutí zopakoval, alespoň tak působí, když je na druhého Wicka tázán v rozhovorech.

O čem by ale druhý díl měl vlastně být? Jednička skončila uzavřeně a další zabití zvířátek tvůrcům už asi fakt neprojde. Mohlo by se třeba jednat o prequel, který by pojednával o Johnových začátcích v zabijácké branži a prozkoumal tak hlouběji mafiánské podsvětí s jeho pravidly? Nebo máte nějaký jiný návrh? Uvidíme, čeho se dočkáme.

Poznámka na závěr: Stahelski a Leitch dostali minulý týden nabídku na filmovou adaptaci komiksu Cowboy Ninja Viking. V ústřední roli se objeví Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět).  

Zdroje: Movies, Variety

John Wick 2

30.01.2017 | USA
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest