SpongeBob ve filmu: Trailer a Super Bowl spot

SpongeBob ve filmu: Trailer a Super Bowl spot | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Populární animované postavičky se potkají s živým Antoniem Banderasem, který jim ukradl recept na burger. Přidáváme sadu parodických plakátů.

S únorem se do našich kin nezadržitelně řítí další filmové dobrodružství SpongeBoba a kolektivu živočichů z mořského dna. Režisérské otěže zde po tvůrci původního animovaného seriálu, převzal Paul Tibbit, který zároveň pomáhal se scénářem. Tibbit postavičky dobře zná, psal první Spongebobův film z roku 2004 a od roku 2008 zastává post producenta seriálu. 

V obsazení originálního dabingu jednotlivých postav změny nenastali, zato v českém znění se udála výměna dabéra hvězdice Patricka. Tomáše Racka v novém filmu nahradí Jiří Krejčí (hlas Sama z Pána Prstenů). Ve filmu se však opět objeví i místo pro živého herce. Tentokrát (na rozdíl od Hasselhoffa) bude pro děj více klíčová. Zhostil se jí Antonio Banderas a po Postradatelných 3, či druhém Machetovi, to u něj vypadá na další ulítlou roli.

No a o čem “Houba na suchu“ bude? Zhruba o tom samém, o čem před jedenácti lety, ale v úplně jiném obalu - s 3D animací. Recept na oblíbený burger ukradne nový zloduch, pirát Hambivous (Banderas), který díky němu vede na pláži vlastní stánek s občerstvením. Spongebob a přátelé tak musí opustit rodné město, vylézt z přirozeného prostředí na souš a získat recept zpět. Lehké to patrně nebude, no k pomoci jim budou získané superschopnosti. Když se člověk zamyslí, bude to Spongebob se vším všudy.  

Trailer je prolezlý fóry, které jsou pro SpongeBoba typické, Super Bowl spot je na tom podobně (a aspoň si v něm poslechnete původní znění). Do českých i slovenských kin film vstupuje 5.2.. Do galerie přidáváme několik plakátů, které parodují plakáty některých očekávaných hitů.

SpongeBob ve filmu: Trailer a Super Bowl spot

Galerie: 3

SpongeBob ve filmu: Trailer a Super Bowl spot | Fandíme filmu SpongeBob ve filmu: Trailer a Super Bowl spot | Fandíme filmu SpongeBob ve filmu: Trailer a Super Bowl spot | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest