Aquaman by rád obsadil Karla Urbana

Aquaman by rád obsadil Karla Urbana | Fandíme filmu
Warner se vedle Jeffa Nicholse zajímá ještě o jednoho dalšího režiséra. Jednu z vedlejších rolí by potom mohl hrát Karl Urban.

Uniklé maily studia Sony loni v prosinci mimo jiné odhalily, že konkurenční Warner má zájem o Jeffa Nicholse, kterého by rád angažoval jako režiséra Aquamana. Zákulisní zdroj serveru Latino-Review teď uvádí, že k Nicholsovi na seznam režisérských kandidátů přibyl také Noam Murro, se kterým bylo studio spokojené při natáčení 300: Vzestup říše. Ten napsal a produkoval Zack Snyder, jedna z klíčových postav komiksové sekce Warneru, takže je možné, že kolegu (kamaráda?) doporučil právě on. A teď babo raď, co si o takové volbě myslet. Druhá Třístovka se nesetkala s žádným velkým nadšením, ale je samozřejmě otázka, zda mohl Murro s předloženým materiálem udělat něco výrazně lepšího. Nichols je navíc na svět komiksového filmu možná až příliš zajímavý tvůrce, který je schopný přinášet vlastní projekty.

Aquaman by údajně měl do značné míry stát na objevování neznámého světa, podobně jako úvod Muže z oceli nebo třeba Avatar. A do jedné z vedlejších rolí by prý Warner rád obsadil Karla Urbana, herce známého z LOTRa, Dredda nebo Star Treku. Pokud by k dohodě došlo, Karl by snad mohl ztvárnit záporáka. Když si člověk vzpomene na jeho roli Éomera v Pánovi prstenů, možná vzdáleně připomíná Jasona Momou, co říkáte? Mohl by snad ztvárnit jeho nevlastního bratra?

Zdroj: Latino-Review

Aquaman

21.12.2018 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest