Jurassic World: Nové záběry z filmu

Jurassic World: Nové záběry z filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Kdy uvidíme další oficiální upoutávku a co prozradily nejnovější články z filmových magazínů celého světa.

1.2. uvidíme novou upoutávku na Jurassic World. Bude vysílána v rámci přímého přenosu Super Bowlu, během něhož se každoročně řada filmových studií snaží svými spoty oslovy desítky milionů diváků, kteří fotbalovou událost sledují. Letos by měla třicetivteřinová reklama vyjít na rekordních čtyř a půl milionu dolarů! Než se upoutávky dočkáme, máme pro vás alespoň několik videí nevalné kvality, která obsahují zlomky nových záběrů. V youtube playlistu najdete prezentaci automobilky Mercedes, jež filmařům poskytla své vozy, a trailer v rozlišení 2K (původně se objevil ve standardním HD rozlišení). Embed z facebooku potom obsahuje uniklé útržky filmu, které snad byly zvažovány pro první trailer nebo se objeví v jednom dalším. Kvalita je mizerná, přesto do oka padne záběr, ve kterém Chris Pratt pomalu přistupuje k raptorovi nebo prchající dav.

Od vydání naší poslední novinky se objevilo také několik článků ve filmových magazínech, které vesměs neodhalují nic moc nového, toliko potvrzují to, co už jsme věděli nebo alespoň tušili dříve. Jurský svět je plně funkční zábavní park s dinosaury, kterému klesá návštěvnost. Proto vedení pověří své bioinženýry, aby vyvinuli ještě většího a nebezpečnějšího ještěra. Dříve byl označován jako D-Rex, posléze se proslýchalo, že D je zkrácením slova „Diabolus“ (ďábelský) a ještě později se objevilo také označení „Indominus Rex“ (nezkrotný), tak uvidíme, jak se nakonec potvora bude jmenovat.

Důležité je, že se ještěr vymkne kontrole, v parku zavládne panika a uprostřed ostrova zůstanou odříznuté dvě děti (Ty Simpkins, Nick Robinson), synovci manažerky parku (Bryce Dallas Howard), která požádá o pomoc pozorovatele Raptorů (Chris Pratt) a vydá se je hledat. Nejvýraznější zápornou silou by podle posledních zpráv měl být šéf bezpečnosti společnosti InGen, která park vlastní, v podání Vincenta D'Onofria. Pokusí se snad firma zamést skandál nějakým způsobem pod koberec? Hlavním tématem filmu má být lidská potřeba hrát si na boha a požadovat od života stále víc a víc, i když nám naprosto úžasné věci dávno leží před očima.

Nově magazíny doplňují, že Omar Sy bude ve filmu hrát nejlepšího přítele postavy Chrise Pratta a právě tohle přátelství by mělo být jedním ze základních kamenů případného pokračování. Dole v galerii najdete několik nejnovějších obrázků.

Jurassic World: Prezentace Mercedesu, trailer ve 2K

Jurský svět je pokračováním trilogie Jurský park. Děj se odehrává 22 let po událostech prvního filmu, Jurský park (Jurský svět) je už léta úspěšně otevřený pro veřejnost. Diváci však postupně ztrácejí o pravěké tvory zájem, a tak se jim vedení ve spolupráci s genetickými inženýry rozhodne nabídnout ve své pýše uměle vytvořeného, ještě většího a nebezpečnějšího tvora. Ten se ale vymkne kontrole, a tak je třeba park plný návštěvníků urychleně evakuovat. Zach (Nick Robinson) a Gray (Ty Simpkins), synovci ředitelky parku (Bryce Dallas Howard) však zůstali odříznutí někde v hlubinách ostrova. Rázná Claire se s pomocí zvířecího ošetřovatele Owena (Chris Pratt) vydává na jejich záchranu. Režíruje Colin Trevorrow, který napsal scénář společně s Derekem Connollym. Na přípravách se aktivně podílel producent Steven Spielberg. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 11.6. 2015.

Zdroje: Scified, Scified II, JP Legacy, ABC News, Hasbro Catalog

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Jurassic World: Nové záběry z filmu | Fandíme filmu Jurassic World: Nové záběry z filmu | Fandíme filmu Jurassic World: Nové záběry z filmu | Fandíme filmu Jurassic World: Nové záběry z filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest