Suicide Squad: Jared Leto nepřímo potvrdil vyjednávání

Suicide Squad: Jared Leto nepřímo potvrdil vyjednávání | Fandíme filmu
...nebo záměrně škádlí filmové fanoušky. A kdy a kde se začne Suicide Squad natáčet? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Podle The Hollywood Reporteru jsou smlouvy s Jaredem Letem, Margot Robbie, Tomem Hardym a Jaiem Courtneym prakticky dojednané. Už v únoru začíná preprodukce.

Původní text: Před necelým měsícem se objevila zpráva, že studio Warner vyjednává s hercem a zpěvákem Jaredem Letem, kterého by rádo obsadilo do role Jokera. Leto hned při dvou různých příležitostech zdánlivě potvrdil, že jednání skutečně probíhají. Nejprve připomněl, jaké je první pravidlo Klubu rváčů (nikdy nemluv o Klubu rváčů) a dodal, že svůj příští snímek si pečlivě vybírá. V životě má hodně projektů, třeba svou muziku, a když naposledy natáčel film (Klub poslední naděje), dostal za něj Oscara. Čte tedy nejrůznější scénáře, dává si načas a chce si být jistý, že i jeho příští film bude v nějakém směru unikátní zkušeností. Role jednoho z nejikoničtějších záporáků všech dob, kterého předtím ztvárnili dvěma unikátními způsoby herci formátu Jacka Nicholsona a Heatha Ledgera, by takovému popisu docela odpovídala, co říkáte? V dalším vyjádření už Leto poměrně otevřeně řekl, že o Suicide Squad nesmí mluvit. Co to tedy znamená?

Samozřejmě není vyloučeno, že má Leto velký smysl pro humor a od té doby, co se objevily zvěsti o jeho možném obsazení, si ze všech královsky střílí. Daleko pravděpodobnější však je, že se studiem opravdu jednal nebo dokonce stále jedná. Možná se nedohodl a nesmí o tom mluvit, možná se dohodl a zatím to nesmí prozradit a možná jednání stále probíhají, protože má některá ze stran na tu druhou náročné požadavky. Stále tedy existuje značná pravděpodobnost, že příštím Jokerem bude právě Jared Leto. Castingové oddělení by si tak či tak mělo pospíšit, protože podle nejnovějších informací se začne natáčet příští rok v dubnu. Točit se bude ve studiích v kanadském Torontu a ve městě samotném. Poslední klapka má padnout koncem srpna.

Suicide Squad má v komiksovém DC Universu několik různých inkarnací, ale v té nejzajímavější jde o vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. V týmu se objevila celá řada slavných padouchů, ve filmu to mají být Blockbuster, Multiplex, Jaculi, Mindboggler, Captain Boomerang, Vixen a Deadshot,  dále se mají objevit Rick Flag, Harley Quinn, Joker a Lex Luthor. Scénář napsal Justin Marks (Kniha džunglí, Shadow of the Colossus), režíruje David Ayer (Patrola, Železná srdce). S jednotlivými rolemi jsou v tuto chvíli spojováni Jesse Eisenberg (Luthor), Jared Leto (Joker), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Deadshot), Will Smith (Captain Boomerang) a Tom Hardy (Rick Flag) Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Titulka: Jared Leto v Klubu rváčů

Zdroje: MTV, THR, THR II


Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest