Suicide Squad: Deadshota by mohl hrát Jai Courtney

Suicide Squad: Deadshota by mohl hrát Jai Courtney | Fandíme filmu
Nebo ho Warner chce do jiné role? A koho mají ztvárnit Tom Hardy a Will Smith?

Jai Courtney zanechal slušný dojem v seriálu Spartacus a ve Smrtonosné pasti 5 se na rozdíl od Bruce Willise alespoň snažil. Jenže přišli role v Já, Frankensteinovi či Divergenci a v současnosti diváci Courtneymu nemohou přijít na jméno. Něco na něm ale nejspíš bude, protože režiséři po něm stále sahají. V Terminatorovi: Genisys se představí jako Kyle Reese a teď bychom jej mohli vidět i v Suicide Squad. Tam by si podle Variety mohl zahrát Deadshota, nebezpečného ostrostřelce a ve starší verzi scénáře nejvýraznější postavu celého superzločineckého filmu. Podle serveru Deadline možná studio Warner s Courtneym jedná o roli v nějakém úplně jiném komiksovém DC filmu, ale rozhodně s ním jedná.

Dále jsme se dozvěděli, o které role se ucházejí Will Smith a Tom Hardy. Smith by měl hrát Captaina Boomeranga, mistra technologicky vyspělých bumerangů a jednoho z Flashových úhlavních nepřátel. V komiksech je to Australan, kvůli Smithovi se však role upravila. Někteří hollywoodští reportéři se však domnívají, že Smith na poslední chvíli z jednání odstoupí. Tom Hardy by pak měl hrát zoceleného vojáka Ricka Flaga, v komiksech nedobrovolného a nestabilního vůdce Suicide Squadu. Z dřívějška víme, že Margot Robbie má hrát Harley Quinn, Jared Leto Jokera a Jesse Eisenberg si má zopakovat roli Lexe Luthora.   

Suicide Squad má v komiksovém DC Universu několik různých inkarnací, ale v té nejzajímavější jde o vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. V týmu se objevila celá řada slavných padouchů, ve filmu to mají být Blockbuster, Multiplex, Jaculi, Mindboggler, Captain Boomerang, Vixen, Deadshot, Harley Quinn a Joker. Scénář napsal Justin Marks (Kniha džunglí, Shadow of the Colossus), režíruje David Ayer (Patrola, Železná srdce). Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Zdroje: Variety, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest