Terminator: Genisys - 8 screenshotů z traileru

Terminator: Genisys - 8 screenshotů z traileru | Fandíme filmu
Jsou tu první (nepříliš kvalitní) obrázky z chystaného traileru na Terminator Genisys. Dokonce i s omlazeným Arnoldem. AKTUALIZOVÁNO o popis traileru.

Informace o Terminator: Genisys se zase začaly vršit a postupně je pro vás budeme zpracovávat. Nejprve ale horká novinka. Před časem prý studiu unikla část nedokončeného traileru a teď se z ní jistému "Gabrielovi Grayovi" podařilo přinést alespoň osm screenshotů. Jde o obrázky v opravdu mizerné kvalitě, navíc triky mají k dokončení ještě daleko. Nicméně fanoušci z Schwarzenegger fóra podrobili záběry zkoumání a scéna u observatoře se opravdu liší od prvního Terminátora, což koresponduje se známou skutečností, že film zopakuje některé známé momenty z předchozích dílů. Mladý Arnold Schwarzenegger na maličkém obrázku skutečně vypadá jako digitální náhrada a k vidění je i Emilia Clarke, nová představitelka mladé Sarah Connor. Škoda, že je část obrázků zakrytá černými pruhy, ale v daném prostoru se zřejmě ukrývaly nápisy, podle kterých Paramount mohl odhalit, odkud přesně obrázky unikly.

Doufejme že únik rozpracovaného traileru značí, že se v brzké době dočkáme oficiální verze s dokončenými triky. Podle starších informací měl být trailer zveřejněn spolu s premiérou filmu Interstellar, podle člověka, který zveřejnil uniklé obrázky by to ale mohlo být až v prosinci, protože je potřeba pořád dokončit docela dost efektů. Pokud jste zvědaví, co všechno můžete od traileru čekat, najdete dole pod fotkami ještě Gabrielův slovní popis.

Trailer by měl vypadat následovně: Začne se Sarah Connor (Emilia Clarke) a Kylem Reesem (Jai Courtney), kteří utíkají a záběry masivní destrukce. Pak má následovat záběr z Terminatora 1, ve kterém přistává v roce 1984 první Terminátor (digitálně omlazený Arnold Schwarzenegger). Najednou k němu přijde zestárlý Terminátor (Arnold Schwarzenegger, tak jak vypadá dnes) a začne mu vyhrožovat. Další záběr ukazuje pohled na vražděné civilisty a Sarah Connor, která rozkopává dveře. Následně máme vidět robotické letouny, které ničí Los Angeles. Po dalším střihu T1000 roztříští sklo, posléze Sarah a Kyle utíkají chodbou, Sarah střílí samopalem po někom, kdo je pronásleduje. Pak přichází další výbuch. V další scéně T1000 rozbije okno auta přejde do své tekuté podoby. Sarah křičí. Poté máme čekat záběr na zestárlého Arnolda, jak se kouká na svou mladší verzi. Má šedivé vlasy, ale vypadá jako drsňák. V dalším záběru Sarah se starým Terminátorem letí vrtulníkem, Arnold řekne svou klasickou hlášku (I'll be back) a vyskočí. Následují titulky a po nich ještě něco, co Gabriel Gray nechce odhalit. 

Pátého Terminátora (s oficiálním podtitulem Genisys) točí Alan Taylor (Hra o trůny, Thor: Temný svět), scénář napsali Laeta Kalogridis a Patrick Lussier. V roli Terminátora se vrací Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke (Hra o trůny) hraje Sarah Connor, Jason Clarke (Lawless, Zero Dark Thirty) hraje Johna Connora, Jai Courtney (Smrtonosná past 5, Divergence) hraje Kylea Reese, J.K. Simmons (Spider-Man 1-3, Juno) ztvární detektiva, který už léta sleduje podezřelé události v životě Sarah Connor, Dayo Okeniyi (Hunger Games) ztvární syna Milese Dysona, tvůrce Skynetu, a jako T-1000 se objeví Byung-hun Lee (G.I. Joe 1 a 2, Red 2).

Film se má odehrávat v několika časových rovinách, hodně se bude cestovat časem, znovu budou navštíveny události z prvního a druhého filmu. Arnold Schwarzenegger si zahraje několik verzí T-800, včetně zestárlého robota. Připomínáme, že série Terminator pojednává o válce mezi lidmi a inteligentními stroji, které se snaží vyhladit lidstvo. Aby si zajistili vítězství, posílají s pomocí stroje času do minulosti robotické zabijáky, kteří mají odstranit vůdce lidského odboje dřív, než se jimi stanou. Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 9.7. 2015.



Zdroje: Gabriel Gray, Schwarzenegger Forum

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest