John Wick: Vyhrajte lístky na předpremiéru

John Wick: Vyhrajte lístky na předpremiéru | Fandíme filmu
Zahrajte si spolu s námi a distribuční společnost Bontonfilm o 5x2 volné vstupy na předpremiéru očekávané akční pecky s Keanu Reevesem v hlavní roli.

John Wick zatím působí ve všech směrech výtečně. Zahraniční recenze jej vynášejí do nebes a trailery slibují tu správnou akční jednohubku, se sympatickým Keanu Reevesem v hlavní roli. Pokud se filmu, stejně jako my, nemůžete dočkat a chtěli byste jej vidět s předstihem, teď máte jedinečnou možnost. Společně s distribuční společností Bontonfilm si můžete zahrát o lístky na předpremiéru, která se koná v úterý 21.10. v 19:00 v Cinema City na pražské Floře.

Pravidla jsou jednoduchá. Do pondělí 20.10. 2014 odpovězte správně na soutěžní otázku, která zní: O jakého zvířecího mazlíčka záporáci ve filmu připraví hlavního hrdinu? Odpověď najdete v našich starších článcích. Jakmile na ni přijdete, pošlete ji na adresu soutez@fandimefilmu.cz. Ze správných odpovědí vylosujeme pět výherců, kteří všichni dostanou dva volné vstupy na úterní předpremiéru. Výherci budou o své výhře uvědomeni mailem a jejich jména budou zveřejněna v úterý, v dopoledních hodinách na našem webu a Facebooku. Do mailu kromě odpovědi nezapomeňte uvést i vaše jméno a příjmení.

Vše o filmu John Wick

John Wick

17.05.2019 | USA, Kanada, Čína
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest