Volání: Susan Sarandon hledá náboženského vraha

Volání: Susan Sarandon hledá náboženského vraha | Fandíme filmu
Máte po Zmizelé chuť na další pátrání? Na DVD přistál detektivní thriller se Susan Sarandon, Donaldem Sutherlandem a Topherem Gracem.

Partička zvučných jmen se sešla kolem příležitostného režiséra krátkých filmů Jasona Stonea a pomohla mu s jeho prvním skutečným filmem. Ten je u nás ode dneška k zakoupení na DVD a jmenuje se Volání (The Calling). 

A kdože jsou ta zvučná jména? Tak kupříkladu Susan Sarandon (Mrtvý muž přichází, Atlas mraků) v roli policistky, která se utápí v alkoholu a lécích. Jednoho z jejích kolegů si střihl Topher Grace (V dobré společnosti, Spider-Man 3) a místní kněz je ztvárněný Donaldem Sutherlandem (Hunger Games: Vražedná pomsta, Nejvyšší nabídka). Jako další z policistů je tu pak třeba Gil Bellows (Vykoupení z věznice Shawshank, Odpočítávání).

Zápletka thrilleru není nijak speciální. Jde o vyšetřování série vražd, které spojuje podobnost se záhadným náboženským rituálem. Ze zločinů je podezříván maniak a náboženský fanatik, jehož pohnutky jsou vedeny voláním tajemného hlasu. Jestli z toho máte pocit, že jste něco podobného už viděli, máte nejspíš pravdu. Příběh nevybočuje ze zavedených šablon, dokonce se jedná o adaptaci románu (autorem je Inger Ash Wolfe). Všechna kvalita tak zřejmě bude ležet výhradně na obsazení.

Trailer naznačuje, že snímek je koncipován pro televizní obrazovky. Správná atmosféra policejního vyšetřování nechybí, otázkou je, nakolik se vydařila práce s postavami.

Film si můžete zakoupit u našeho partnera FilmGame.cz.

Volání: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest