Doctor Strange: Ethan Hawke jako další kandidát

Doctor Strange: Ethan Hawke jako další kandidát | Fandíme filmu
Další drb? Změna směru? Nebo vyjednávací taktika? Zpráva potvrzena i vyvrácena zároveň. Tohle ještě bude pěkná šmodrchanice!

AKTUALIZACE: Renomovaný Deadline potvrdil, že jednání s Joaquinem Phoenixem jsou ukončena, avšak popírá, že by byl novým kandidátem Ethan Hawke. Jednání s dalšími herci už nicméně běží, takže jejich jména se jistě začnou co nevidět objevovat.

Původní text: Podle všeho co víme, byl (nebo stále je) nejblíže obsazení do role komiksového Doctora Strange Joaquin Phoenix. Marvel jej zřejmě chtěl slavnostně představit už na letním Comic-Conu v San Diegu, ale jednání nebyla včas dokončená. Herec si nejspíš není jistý, zda je pro něj svět zelených pozadí, digitálních protivníků a nekonečných pokračování to pravé. Teď se zničehonic objevila zpráva, že už to Marvel s Joaquinem vzdal a vyhlédl si jiného kandidáta. Ethana Hawkea.

Hawke už v minulosti spolupracoval s režisérem Scottem Derricksonem na hororu Sinister a herec je bezpochyby talentovaný. Do světa blockbusterů nicméně pořád zatím ještě nepronikl. Otázkou jako obvykle je, nakolik zprávě serveru This Is Infamous můžeme věřit. Ten samý web už nám v minulosti tvrdil, že roli bude hrát Jack Huston nebo Jon Hamm. Možná si tedy server vymýšlí. Možná ale skutečně Marvel začal hledat nového kandidáta anebo se může jednat o vyjednávací taktiku. Občas studia záměrně vypouštějí zprávy o tom, že jednají s určitým hercem, jen aby dohnali k rychlejšímu podpisu toho, o něhož skutečně stojí. Jméno představitele hlavní role se snad dozvíme co nejdříve, protože natáčení začne příští rok, aby se stihla premiéra v roce 2016.

Zdroje: Deadline, This Is Infamous

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest