Star Trek 3: Nimoy a Shatner znovu pohromadě

Star Trek 3: Nimoy a Shatner znovu pohromadě | Fandíme filmu
Filmaři vyjednávají o návratu původního pana Spocka a původního kapitána Kirka.

Leonard Nimoy, aneb pan Spock z původní kontinuity Star Treku, se zatím objevil v obou dvou dílech restartované série. Ne tak William Shatner, alias původní kapitán Kirk. Ten naposledy vystupoval ve filmu Star Trek: Generace (1994) a společně se obě postavy viděly doknce v roce 1991, ve Star Treku: Neobjevené zemi. Společné cameo sice měly mít v prvním Abramsově Star Treku z roku 2009, to ale nakonec bylo ještě před natáčením zrušeno a ve filmu si zahrál jen Nimoy. V Into Darkness nebylo pro starého Kirka místo, a tak se další příležitost naskýtá teprve teď, když se připravuje Star Trek 3, který vyjde k padesátému výročí celé série.

Takovou možnost nadnesla neoficiální zákulisní zpráva, kterou ale následně nepřímo potvrdil  sám William Shatner. Na Wizard Worldu řekl, že se nebrání ničemu, hlavně, když role bude stát za to. Se Shatnerem mluvil sám producent J.J. Abrams, takže pokud se nic nepokazí, duo v chystaném filmu uvidíme. George Takei (původní Sulu) také v rozhovoru připustil, že by si ve Star Treku zahrál znovu moc rád, avšak zdůrazňuje, že o tom s nikým z produkce nemluvil a rozhodně o roli nijak aktivně neusiluje.

Film bude uvedený v roce 2016, režíruje jej Roberto Orci, scenárista předchozích dvou dílů. Vrací se také kompletní obsazení, tedy Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban, John Cho a Alice Eve.

Zdroje: Badass Digest, William Shatner, RumorFix, obrázek: ar15

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest