Box Office: Denzel nikdy nezklame

Box Office: Denzel nikdy nezklame | Fandíme filmu
Stará dobrá ruční práce na vrcholu víkendového žebříčku.

Je mi jasné, že by si Sylvester Stallone přál do všech dalších Expendables Denzela Washingtona, jenomže právě tahle americká hvězda zvládá všechno levou zadní i samostatně. Důkazem je The Equalizer, ve kterém Denzel pěkně po staru ukazuje špiónskou práci bez superschopností, laserových kanónů a hi-tech udělátek. Stačilo mu pevné režisérské vedení Antoina Fuquy, trochu té filmové preciznosti, pokory a spravedlivého násilí a z kin se sype rovných 35 milionů dolarů. Pro Denzela je tohle dokonce třetí nejlepší otvírák kariéry a první nejlepší, kde mu nesekunduje Ryan Reynolds nebo Russell Crowe.

Tento víkend byl obecně oldschoolový, protože hned na trojce končí Škatuláci. Poctivě ručně animovaný film dostal od diváků 17 milionů a to je pro studio Laika dosud nejlepším kasovním výsledkem. V závěsu zůstává jak Koralína s 16,8 miliony, tak ParaNorman se 14 mega. Pro caparty tu animák v podstatě nebyl od půlky července, kdy přiletěla druhá Letadla, takže se vlastně nedá tomuhle načasování ani nic vyčítat. Film těsně prohrál s Labyrintem, který utržil 17,5 milionů a končí víkend s 60 miliony. Propady jsou hodně malé, série je tedy nastartována úspěšně.

Malý úbytek diváků potkal i Co by kdyby se 7 miliony dolarů. Film se šine k 22,5 milionům, což nevím, jestli je pro všechny zúčastněné hvězdy nějak výrazně pozitivní vizitka. Špatné načasování ale potkalo Mezi náhrobními kameny. Liam Neeson nemohl ustát Denzelův nápor a přišel téměř o 70 procent diváků. Kdyby šel film hned zkraje září, nemusel se teď lopotit se 4 miliony a 21 mega celkově.

Příští týden si diváci mohou smlsnout na Zmizelé od Davida Finchera, hororové fandy by měla potěšit Annabelle a dorazí i "komedie" s Nicholasem Cagem pod názvem Left Behind.

Zdroj: Forbes

 

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest