Andělé všedního dne: Nová adaptace Michala Viewegha

Andělé všedního dne: Nová adaptace Michala Viewegha | Fandíme filmu
Seznamte se s novinkou Alice Nellis, ve které na Bolka Polívku či Zuzanu Bydžovskou dohlížejí v klíčový den jejich života čtyři andělé.

Život je krátký. Kolikrát nám proteče mezi prsty bez mrknutí oka. Toto se děje i hrdinům v dalším snímku od Alice Nellis. Karel, Marie, Ester a Filip, čtyři obyčejní lidé v neobyčejném příběhu. Tyto čtyři čeká nejtěžší den v jejich životě a proto jsou na Zemi posláni čtyři andělé, aby jim pomohli se s tímto dnem vypořádat. Zpočátku jen dohlížejí, ale později neodolají a podají pomocnou ruku. Příběh je adaptací knihy Andělé všedního dne od Michala Viewegha a v hlavních rolích se představí Bolek Polívka, Zuzana Bydžovská, Vojtěch Dyk či Marián Labuda. Andělé všedního dne budou uvedeni do českých a slovenských kin 9.10. 2014.

Trailer toho moc neprozrazuje, představí nám čtyři hrdiny a čtyři anděly a to, jak hrdinové i andělé řeší zásadní rozhodnutí, které ovlivní jejich budoucnost. Jeden den, jeden den na změnu životů od samého základu. Podaří se hrdinům jejich životy skutečně změnit? Překročí andělé svoje pravomoci? Odpovědi naleznete již brzy v kinech, o něco dříve i v naší recenzi. A kdybyste to nemohli do té doby vydržet, je momentálně v prodeji nová edice knižní předlohy.

Andělé všedního dne: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest