Mission Impossible 4: Týmový plakát

Mission Impossible 4: Týmový plakát | Fandíme filmu
Tom Cruise konečně přestal hrát sólo a přizval si na focení Jeremy Rennera, Simona Pegga a Paulu Patton. AKTUALIZOVÁNO o adrenalinovou featurette

AKTUALIZACE: Vidíte, jen jsme si postěžovali, že k Mission Impossible 4 vychází málo materiálů a hned je tady adrenalinová featurette, která vám přiblíží natáčení scény, ve kterém Tom Cruise běhá po fasádě nejvyšší budovy světa. Asi budeme muset nadávat častěji ;-). Featurette najdete na samém konci článku.

Ethan Hunt se zatím chová jako zkušený tajný agent: O jeho čtvrté nesplnitelné misi nevím prakticky vůbec nic. Což je na jednu stranu v současném filmovém světě hodně neobvyklé (Premiéra nás čeká už za necelé dva měsíce. Touhle dobou už by většina studií měla reklamní kampaň pořádně ohulenou), ale také je to příjemně vzrušující! No řekněte sami: Jak často se vám stane, že jdete do kina na jeden z největších blockbusterů roku a prakticky nic o něm nevíte?

Po dvou (!) upoutávkách a několika málo nicneříkajících obrázcích je tu nový plakát, který opět recykluje obrázek Toma v kapuci, ale také má jednu zajímavou vlastnost: Je to první plakát, který se nesoustředí čistě na Cruise, ale představuje celý tým: Tedy Ethana Hunta (Cruise), Brandta (Jeremy Renner), Benjiho Dunna (Simon Pegg) a Jane Carter (Paula Patton). A abyste neřekli, že vás šidíme, vyšťourali jsme pro vás ještě jedno starší video z natáčení, ve kterém Tom šplhá po nejvyšší budově světa.

 

Mission Impossible 4 - Tom Cruise na nejvyšší budově světa

 

Mission Impossible 4: Tom Cruise stunt featurette

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest