Bourne: Damon a Greengrass jednají o návratu

Bourne: Damon a Greengrass jednají o návratu | Fandíme filmu
Hvězdná dvojka bourneovské série se vrací. A co bude s Justinem Linem a Jeremym Rennerem? AKTUALIZOVÁNO o další podrobnosti

AKTUALIZACE: Podle dalších informací Universal nadále připravuje oba dva filmy stejným tempem, aby v roce 2016 mohl do kin poslat jakéhokoliv Bournea. Greengrass má údajně dobrý nápad, který by byl ochotný zpracovat, a pokud se s ním skutečně rychle pohne kupředu, studio upřednostní jeho vizi a pokračování Bourne: Legacy odloží. Pokud si dá Greengrass načas, dostane se ke slovu jako první film s Rennerem, který je nadále připravován.

Greengrassově Bourneovi by mohl stát v cestě životopisný snímek o olympijském atentátníkovi Richardu Jewellovi, s Leonardem DiCapriem a Jonahem Hillem v hlavních rolích, který Greengrass momentálně připravuje. Režisér by film rád začal natáčet, avšak studio Fox si prý není jisté, zda je projekt dostatečně doladěný, aby jej bylo možné definitivně odsouhlasit. Možná právě proto by mohl mít Paul čas na dalšího Bournea. A naopak se objevily spekulace o tom, že režisérovi zástupci začali s Universalem vyjednávat o dalším "Agentovi bez minulosti" jenom proto, aby donutili Fox k urychlenému jednání.

Tak či tak dostaneme za dva roky nějakého Bournea a existuje vysoká šance, že dříve či později uvidíme další díl série s Mattem Damonem, pod režijním dohledem Paula Greengrasse. Potvrdil to i producent Frank Marshall, který doposud přípravy dalšího filmu s Damonem rezolutně popíral.

Původní článek: Když se v červnu proslechlo, že by se měl do bourneovské série vrátit Matt Damon (titulární Jason Bourne), producent Frank Marshall to rychle popřel. Teď to ale znovu potvrzuje server Deadline, který zároveň odhaluje nečekaný vývoj. Spolu s Damonem se má vrátit i režisér Paul Greengrass, strůjce dvojky a trojky, nejúspěšnějších a kriticky nejlépe přijatých dílů série. Studio s oběma pány momentálně vyjednává. Zajímavé také je, že by chystaný film neměl nijak ovlivnit „Bourne Leagacy 2“Jeremym Rennerem (agent Aaron Cross), který chystá režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 3-6). Greengrassův Bourne má vstoupit do kin 15.7. 2016, kdy jsme měli původně vidět toho Linova. Toho pak čeká další odklad. V mezičase se tak Lin může věnovat nové řadě seriálu True Detective. Nikde není ani zmínka o tom, že by se Damon s Rennerem měli ve filmu objevit společně, Deadline naopak tvrdí, že chce studio vést obě série souběžně a budovat širší univerzum, jak je to běžné u soudobých komiksových filmů.

Zdroje: THR, Deadline

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest