Serena: Divoký západ po česku v prvním traileru

Serena: Divoký západ po česku v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jennifer Lawrence a Bradley Cooper u nás natočili drama z přelomu minulého století. Jsou tu plakáty a první upoutávka.

Jsou tomu už více než dva roky, co byla u nás v České republice natáčena Serena, drama z konce 20. let minulého století ve kterém Jennifer Lawrence a Bradley Cooper utíkají před hospodářskou krizí do stále ještě značně divoké Severní Karolíny. Tu ve filmu parádně zosobňují české lesy, jak se sami můžete přesvědčit v čerstvě vydané první upoutávce. Ta Serenu vykresluje jako slušné manželské drama v dobových kulisách, jenže nad filmem se vznáší nepříjemný stín. Natáčení dávno skončilo a následná postprodukce trvala věčnost. Podle jedné verze za to může perfekcionismus režisérky Susanne Bier, ale spekuluje se také o tom, že se film zkrátka nepovedl a studio neví, co si s ním počít.

V Evropě se premiéry rozběhnou od druhé poloviny října, v USA se však film do kin zatím nechystá, což je s podivem, vzhledem k tomu, že právě konec roku je doba, kdy jsou uváděny snímky s ambicemi na nerůznější ceny. A další spolupráce dvojice Lawrence-Cooper, jako takový typický kandidát určitě působí. Ať už ale film dopadl jakkoliv, doufejme, že se jej v našich kinech dočkáme, už jen kvůli všem českým členům štábu, kteří zastávali většinu technických profesí. Následuje oficiální synopse, ale pokud si chcete přečíst starší, výrazně podrobnější (možná až příliš), najdete ji ve starší novince, kde na vás čekají také fotky z natáčení.

Hory v Severní Karolíně, konec 20. let dvacátého století. George a Serena Pembertonovi jsou zamilovaní, čerstvě sezdaní a začínají budovat dřevařské impérium. Serena rychle ukáže, že se dovede rovnat libovolnému muži. Loví chřestýše, dohlíží na dřevorubce a dokonce v divočině zachrání člověku život. Pembertonovi mají v rukou moc a vliv a nedovolí nikomu, aby se stavěl do cesty jejich rostoucí lásky a ambic. Jakmile ale Serena objeví Georgeovu ukrytou minulost a svůj nevyhnutelný osud, vášnivé manželství se začíná rozpadat a blíží se k dramatickému zúčtování.

Serena: Trailer

Zdroj plakátů: IMP Awards

Galerie: 3

Serena: Divoký západ po česku v prvním traileru | Fandíme filmu Serena: Divoký západ po česku v prvním traileru | Fandíme filmu Serena: Divoký západ po česku v prvním traileru | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest