Rychle a zběsile: The Rock zvažuje opuštění série

Rychle a zběsile: The Rock zvažuje opuštění série | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Rychlá a zběsilá série spěje ke svému vrcholu. Překročí v kinech miliardu dolarů?

Ještě než rychlou a zběsilou sérii zasáhla smrt Paula Walkera, mluvilo se otevřeně o osmém, devátém, někdy i desátém díle série. Teď producent a hlavní hvězda Vin Diesel v rozhovoru uvedl, že je potřeba všechno zvážit a rozhodnout se, jaký je další správný postup. Dwayne „The Rock“ Johnson je ještě opatrnější. V pátém díle tenhle věčně zpocený bijec pocákal sérii jako živá voda a pomohl Rychle a zběsile přestřelit přes půlmiliardové tržby. Vedle ústřední dvojky Walker-Diesel byl vždy největší hvězdou každého dalšího dílu a dokonce se jeden čas mluvilo o samostatném spin-offu pouze s jeho postavou policajta Hobbse. Teď Johnson říká, že si není jistý, jestli vůbec bude v sérii i nadále pokračovat.

Po tom, co se stalo Walkerovi, prý nechce myslet příliš do budoucnosti, ale také se domnívá, že pokud má ze série někdy odejít, tak teď by byl ideální čas. S Paulovým odchodem jde o jakýsi závěr jedné éry a také prý o skutečně jedinečný film. Dále Rock dodává, že obsazení bylo vždycky rozsáhlé, byla to jedna velká rodina, a on byl vždycky tak trochu na návštěvě. Hobbs se vždycky s týmem spojí při dopadání ještě nebezpečnějších zločinců, a pak se zase stáhne. Postava Hobbse měla při testovacích projekcích zdaleka nejlepší diváckou odezvu a Rock by zřejmě rád odešel na vrcholu. Anebo zná zákulisní souvislosti a tuší, že se po Walkerově odchodu začne série rozpadat?

Pokud vám nevadí spoilery, můžete si přečíst i něco o tom, co se vlastně s Walkerovou postavou v sedmém filmu stane.

Jak už jistě víte, po Paulově smrti zesnulého bratra na place nahradili bratři Caleb a Cody, které produkce následně s pomocí digitálních triků upraví do podoby Briana O'Connera. Ten nezemře, ale se všemi se rozloučí a odejde. Společně s ním opustí sérii i jeho žena Mia, v podání Jordany Brewster. Velká týmovka tak začíná povážlivě řídnout. Jenže slovy Rocka, myslet daleko do budoucnosti asi nemá v tuhle chvíli význam.

V aktuálním díle se naopak můžeme těšit na celou řadu tváří nových. Hlavního záporáka si zahraje Jason Statham, který by se měl v epickém souboji utkat právě s The Rockem. Jedním z jeho nohsledů zřejmě bude Djimon Hounsou (naposledy Korath ve Strážcích Galaxie), jenž bude hrát žoldáka, který se snaží od rychlé a zběsilé party něco ukořistit. Kurt Russell má podle nejnovějších informací hrát Torrettova otce, dále se objeví Ronda Rousey (Expendables 3), hvězda bojových filmů Tony Jaa, zpěvačka Iggy Azalea a po několika dílech se vrátí také Lucas Black, který hrál hlavní roli v Tokijské jízdě.

Obsazení je dost možná vůbec nejvelkolepější, jaké kdy série měla a bude mít, takže se nelze divit Johnsonově váhání nad další budoucností a vlastně ani Ludacrisově přesvědčení, že sedmička v kinech utrží víc než miliardu dolarů. Podle jeho slov jde o zatím nejlepší díl, který sérii pozvedá na zcela novou úroveň. Můžeme jen doufat, že má pravdu, zvlášť když zjevně stále není zcela vyloučeno, že Rychle a zběsile 7 sérii ukončí.

Zdroje: Toronto Sun, Fast and Furious Blog, Ryan Seacrest, Press of Atlantic City, SkyRockFM, Access Atlanta, IGN, Breathe Cast, Fast and Furious

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Rychle a zběsile: The Rock zvažuje opuštění série | Fandíme filmu Rychle a zběsile: The Rock zvažuje opuštění série | Fandíme filmu Rychle a zběsile: The Rock zvažuje opuštění série | Fandíme filmu Rychle a zběsile: The Rock zvažuje opuštění série | Fandíme filmu Rychle a zběsile: The Rock zvažuje opuštění série | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest