Budou Cosmic Motors dalším filmem Michaela Baye?

Budou Cosmic Motors dalším filmem Michaela Baye? | Fandíme filmu
Michael Bay možná vážně nekecal a robotí ságu přenechá někomu novému. Jeho dalším projektem by mohla být adaptace knihy o futuristických vozidlech.

V pondělí jste se mohli dočíst, že by chtěl Michael Bay dát Transformerům konečně vale a rád by se zaměřil na nějaké jiné projekty. Jestli se mu od robotů podaří vážně zdrhnout, tak jako další film možná zadaptuje Cosmic Motors, což je kniha designéra Daniela Simona. Tento automobilový návrhář se podílel na vozidlech značek Bugatti, Seat, Volkswagen nebo Lamborghini a jeho styl mohli filmoví fanoušci vidět už v Prometheovi, Tron: Legacy nebo Nevědomí. Publikace obsahuje sbírku devíti dopravních prostředků budoucnosti, hezky od počátečních náčrtů, až po finální 3D modely.  

Názvem Cosmic Motors se v knížce myslí společnost, která všechny dopravní prostředky vyrábí v galaxii Galaxion. Ke všem vozidlům je připojený krátký příběh, který postupně odhaluje tajemství smyšleného světa. Filmový příběh bude potřeba teprve vymyslet a do parády si ho prý osobně vezme sám Bay. Myslím si, že látka je to pro něj jako dělaná a mohla by z toho vzejít naspeedovaná zábavná šílenost. 

Cosmic Motors od Daniela Simona

 Zdroje: The Tracking Board, Daniel Simon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest