Zack Snyder: Aquaman je borec

Zack Snyder: Aquaman je borec | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Zack Snyder hájí Aquamana. K tomu castingové novinky a videa z natáčení.

Aquaman stále ještě nebyl oficiálně ohlášen a Jason Momoa pořád ještě musí mlžit, když na roli přijde řeč. Přesto je vysoce pravděpodobné, že se herec ve své úloze objeví na chviličku už v Batman v Superman. Následně pak dostane větší prostor v Justice League. Jenže i když Aquamana pořád hraje takový řízek, jako Momoa, spoustě lidí je vládce moří pořád ještě pro smích. Pomlouvali ho i v jednom detroitském rádiu, načež sám Zack Snyder (režisér Batman v Superman) zavolal do vysílání a začal se jej zastávat. Server Slashfilm byl schopný od svých kontaktů ve Warneru potvrdit, že se skutečně jedná o Snyderův hlas.

Zack několikrát zopakoval, že rozhodně neříká, že by byl Aquaman k vidění Batman v Superman, ale i tak si dal záležet, aby jej vymaloval jako pořádného borce. Máme mít na paměti především dvě věci. Aquamanův trojzubec je mocná zbraň, která dokáže prorazit i Supermanovu kůži. Aquaman navíc tráví naprostou většinu života v obrovských hlubinách oceánů, kde na něj neustále působí drtivý tlak vody, se kterým se musí jeho tělo vypořádat. Jakmile tedy vystoupá na hladinu, nic ho neomezuje a má sílu jako tur.

Doplňujeme dvě castingové novinky. Ve filmu by mohla blíže nespecifikovanou roli ztvárnit Jena Malone (Síla vzdoru), která s režisérem Zackem Snyderem spolupracovala už na Sucker Punch. Jena byla vyfocena na place filmu, takže není vyloučené, že v něm hraje. Druhým přírůstkem obsazení by mohl být Jeffrey Dean Morgan (Chirurgové), který se Snyderem spolupracoval pro změnu na Watchmenech. Na place se podařilo vyfotit obraz který nápadně připomíná jeho Morganovu tvář. Možná jde o naprostou náhodu, možná o vtípek, ale spekuluje se o tom, že by Morgan mohl ztvárnit Thomase Waynea, Bruceova otce. Že by pro nás měl tedy i tentokrát Batman flashback ze svého dětství?

Batman v Superman: Natáčení

Zdroje: Slashfilm, Photobucket, Batman-news, Batman-news II

Galerie: 2

Zack Snyder: Aquaman je borec | Fandíme filmu Zack Snyder: Aquaman je borec | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest