The Last Witch Hunter nabírá obsazení

The Last Witch Hunter nabírá obsazení | Fandíme filmu
Kdy a kde se nová akční fantasy začne natáčet a kteří herci doplní Vina Diesela, představitele hlavní role.

Vin Diesel má za sebou natáčení Rychle a zběsile 7 a propagaci Guardians of the Galaxy, každou chvíli by se však měl pustit do svého dalšího projektu, do fantasy akce The Last Witch Hunter. Točit by se mělo ještě letos v létě, i když s určitým zpožděním, které způsobilo prodloužené natáčení Rychle a zběsile 7. Filmaři si za svou základnu zvolili Pittsburgh, kde se dočkali výrazných daňových úlev. Pokud bude mít film úspěch, počítá se s dalšími díly. Po dokončení „Posledního lovce čarodějnic“ se Diesel rovnou vrhne na nového Kojaka.

Obsazení doplní Rose Leslie (Ygritte z Hry o trůny), Michael Caine (Temný rytíř, Dokonalý trik) a Elijah Wood (LOTR, Maniak). Leslie si zahraje Dieselovu spojenkyni a potenciální lásku, minimálně Caine si zahraje záporáka. Původní verzi scénáře napsal Cory Goodman (Kazatel), postupně se na něm však podíleli ještě Melisa Wallack (Klub poslední naděje), jistý D.W. Harper a dvojice Burk Sharpless, Matt Sazama, která je zodpovědná za chystané snímky Dracula Untold a Gods of Egypt. Jedním z producentů The Last Witch Huntera je i sám Vin Diesel. Režíruje Breck Eisner (Sahara, Podivní) a ve starším článku najdete první koncept arty.

Film se má odehrávat v současném New Yorku, kde se královna prastarého řád čarodějnic pokouší získat mocný artefakt a vypustit mor, který má zahubit celé lidstvo. Zastavit ji může jedině nesmrtelný lovec čarodějnic (Vin Diesel), který kvůli obtížnému úkolu spojí síly s jednou z čarodějek (Rose Leslie).

Zdroje: Variety I, Variety II, Variety III, THR, Biz Journals, Geek Tyrant, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest