Skull Island: Chystá se další King Kong

Skull Island: Chystá se další King Kong | Fandíme filmu
Kdo jej napíš a natočí, co od projektu čekat. Na Comic-Conu byl promítán první teaser.

V polovině května se špitalo cosi o tom, že studio Legendary chystá nový projekt, který nebude „ani pokračování ani remake, ale bude založen na existující značce“. Okamžitě se začalo spekulovat o tom, že v Legendary společně s partnery z Universalu konečně natočí komiksového hrdinu Namora. Rychle se ale ukázalo, že minimálně částečně patří práva na Namora Marvelu. Nicméně projekt byl svěřen do rukou scenáristy Maxe Borensteina (nová Godzilla) a datum premiéry bylo stanoveno na 4.11. 2016. Pak bylo dlouho ticho po pěšině, až bylo před pár dny na Comic-Conu oznámeno, že tajemným filmem bude Skull Island, příběh z ostrova, na kterém žije King Kong.

Jedná se tedy o jakýsi prequel či reimaginaci, podle oficiální synopse předchozí filmy ostrov navštívily pouze krátce, zatímco nový snímek má diváky zavést do jeho tajuplných hlubin a pořádně probádat jeho mnohá nebezpečí. Legendary slibuje bohatý svět, který se svou velikostí vyrovná dalším aktuálním produkcím studia. Režie byla údajně nabídnuta Joe Cornishovi (Útok na věžák), avšak není jisté, zda na návrh kývne, momentálně má nabídek docela dost.

Na Comic-Conu byl promítán také první testovací klip. Video začíná uprostřed oceánu. Je bouřka, déšť se valí z nebes. Kamera dorazí k osamělému ostrovu, vypravěč mluví o divočině a, počátcích světa a temnotě. Kamera prolétává divočinou, kolem ní se prohánějí opice a ptactvo. Nakonec záběr skončí u jeskyně ve tvaru lebky. Před ní stojí King Kong a bije se do hrudi. Logo filmu, konec.

PS: Od prvotního odhalení projektu se okamžitě začaly rojit první spekulace o tom, že Legendary chystá snímek Godzilla vs. King Kong.

Zdroje: Deadline, Slashfilm, Collider
Úvodní obrázek je z King Konga Petera Jacksona

Kong: Ostrov lebek

10.03.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest