The Last of Us: Filmová adaptace oficiálně oznámena

The Last of Us: Filmová adaptace oficiálně oznámena | Fandíme filmu
Naughty Dog
Producent Sam Raimi přivezl film na Comic-Con. Kdo by si mohl zahrát hlavní roli? A jaká je budoucnost Evil Dead? AKTUALIZOVÁNO o teaser plakát.

AKTUALIZACE: Do galerie jsme přidali teaser poster, který byl během Comic-Conu zveřejněn. Se samotným filmem nijak přímo nesouvisí, pouze na něj má navnadit.

Původní text: Menší studio ScreenGems vytasilo na Comic-Conu slušné překvapení. Po všech těch řečech na půl pusy předstoupili filmový producent Sam Raimi a autor hry Neil Druckmann před fanoušky a otevřeně potvrdili, že filmová adaptace videohry The Last of Us se skutečně chystá. Scénář napíše přímo Druckman, Raimi produkuje, hledá se režisér. O hlavní ženské roli dívky Ellie se vyjednává s Maisie Williams, Aryou z Hry o trůny. Ellen Page, která je videoherní postavě podobná, je na roli příliš stará. Nějakou roli určitě dostane i Raimiho dobrý přítel Bruce Campbell, ale hlavní mužský hrdina Joel to nebude.

Herní společnost Naughty Dog je připravena udělat všechno proto, aby připravila první opravdu dobrý film podle videohry. Raimi dohlíží na to, aby se scénář držel věrně svojí předloze, avšak je zřejmé, že bez změn se obejít nepůjde. Hra trvala zhruba 15 hodin, filmy mívají kolem dvou. Koncept má být tedy takový, že filmaři vymyslí novou strukturu, která propojí ty nejlepší a nejdůležitější momenty ze hry. Změn se pravděpodobně dočká i konec a není vyloučeno, že budou využity i elementy z různých expanzí. Příběh se má primárně soustředit na vztah Joela a Ellie. Filmu se dočkáme až za několik let, ale Raimi s ním chtěl před fanoušky předstoupit už teď, aby jim udělal radost.

PS: Sam Raimi přiznal, že spolu se svým bratrem a Brucem Campbellem připravují televizní seriál Evil Dead!

Příběh hry je zasazen do nepříliš vzdálené post-apokalyptické budoucnosti, kde drtivou většinu lidstva napadla podivná nákaza ve formě houby, jejíž spory si razí cestu vzduchem a dokážou napadnout jakýkoliv živý druh. Města pohltila příroda, po nichž se teď pohybují nakažení lidé. Morální zásady jsou už dávno fuč a přeživší se vraždí kvůli potravě a dalším věcem, jež jim pomohou přežít další den. Hlavními hrdiny jsou veterán Joel, který už má něco za sebou a dívenka Ellie, jež je na svůj věk dost vyspělá. Společnými silami cestují přes to, co zbylo ze Spojených států. Cesta je však plná nástrah a nepříjemných překvapení.

Zdroje: Sci-Fied, Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest