Dreamworks na Comic-Conu 2014

Dreamworks na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Specialisté na animáky se nepředvedli. Na Comic-Con přivezli jen povinné minimum. AKTUALIZOVÁNO o tučňácký klip.

AKTUALIZACE: Dreamworks zveřejnili nový klip s tučňáky, ve kterém hlavní záporák v podání Johna Malkoviche docela vtipně vyjeví svůj zločinecký plán. Klip jsme vložili pod druhý odstavec.

Uf, tak nám letošní Comic-Con začal poměrně neslavně. Na místě přítomní mohli sice být rádi, že je panelem Dreamworks Animation provádí Craig Fergusson, který pro studio namluvil jednoho z Vikingů v Jak vycvičit draka, ale skutečných novinek se jaksi nedostávalo. Z filmu B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations bylo odhaleno pouze logo a jakási rukavice, kterou budou nosit postavy ve filmu (viz galerie). A o mnoho lépe na tom nebyly ani snímky Konečně doma a Tučňáci z Madagascaru.

Oba dva předvedly v podstatě jenom trailery a několik klipů. Což je sice fajn, ale asi nic kvůli čemu se fanoušci do San Diega trmáceli. Čtvrthodinkou s Konečně doma diváky provedl Jim Parsons (Big Bang Theory), za Tučňáky se stavili John Malkovich a Benedict Cumberbatch. Pozitivní je snad jen to, že podle popisu působí jednotlivé klipy z Tučňáků docela vtipně. Popisovat je nebudeme, prozrazovat dopředu vtipy nemá cenu. Abyste neodcházeli z novinky úplně s prázdnou, přikládáme alespoň fotky z přednášky, popisy jednotlivých filmů, dostupné obrázky a trailery. Pokud kterékoliv z comic-conových klipů budou zveřejněny dáme vám o nich vědět - něco malého by podle vyjádření DreamWorks být uvolněno mělo.

Tučňáci z Madagascaru: Nový klip

Tučňáci z Madagascaru

Skipper, Kowalski, Rico a Vojín budou muset spojit síly se špionážní organizací Severní vítr, vedené agentem Utajeným (jeho jméno by nám mohli prozradit, ale pak by nás museli...však vy víte co) s hlasem Benedicta Cumberbatche. Společně se pokusí zachránit svět před strašlivými plány zlotřilého doktora Octavia Brinea, namluveného Johnem Malkovichem. Další role namluvili Andy Richter, Tom McGrath, Chris Miller, Ken Jeong nebo Peter Stormare. Film režérují Eric Darnell (Madagascar 3) a Simon J. Smith (Bee Movie). Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 27.11. 2014.

Tučňáci z Madagascaru: První trailer

Konečně doma

Přátelská mimozemská rasa jménem Boov, vedená Kapitánem Smekem, se při útěku před svým nepřítelem uchýlí na planetu Zemi a v dobré víře začne přemisťovat všechny pozemšťany pryč. Když však mladý mimozemšťan Oh omylem upozorní nepřítele na svoji pozici, je nucen dát se na útěk, při kterém se spolčí s důvtipnou dívkou-pozemšťankou, jménem Tip, které se podařilo vyhnout přemístění. Společně se pokusí zachránit jak pozemšťany, tak Boovy. V původním znění hrají Jim Parsons, Rihanna, Jennifer Lopez a Steve Martin. Režíroval Tim Johnson (Za plotem, Mravenec Z). Česká premiéra je stanovena na 26.3. 2015.

Konečně doma: Trailer a krátký film Skoro doma

B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations

Jméno filmu zní skoro jako nějaká parodie na R.I.P.D. a vlastně se jedná o poměrně podobný koncept. Animák bude pojednávat o tajné vládní agentuře, která chrání lidi před zlými bytostmi. Dva hlavní hrdinové přijdou na to, že se někdo agenturu snaží zlikvidovat, a bude tak na nich, aby se postavili tomu vůbec nejhledanějšímu a nejnebezpečnějšímu strašákovi a jeho armádě duchů. Ústřední dvojku namluví Seth Rogen a Melissa McCarthy, záporáka Bill Murray. V dalších rolích se objeví Octavia Spencer a Rashida Jones, režíruje Tony Leondis, scénář napsal Tom Wheeler (Kocour v botách). S českou i slovenskou premiérou se počítá na 4.6. 2015.

Zdroje: Coming Soon, Dreamworks

Galerie: 10

Dreamworks na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Dreamworks na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Dreamworks na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Dreamworks na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Dreamworks na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Dreamworks na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Dreamworks na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Dreamworks na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Dreamworks na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Dreamworks na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest