Horns: Daniel Radcliffe v prvním traileru

Horns: Daniel Radcliffe v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Adaptace hororového románu od syna Stephena Kinga udělá z Radcliffea sakra zlého kluka.

Rohy (Horns) vypadají jako jeden ze zajímavějších filmů letošního roku, a tak je docela škoda, že zatím nemají českého distributora. Nicméně v rychlém sledu jsme se dočkali prvního plakátu a teaser traileru. Z těch lze zatím snad jedině nasát atmosféru, jakou film slibuje, a tak si raději pojďme zopakovat zajímavou premisu, kterou se Rohy mohou pochlubit.

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) byl vždycky bohabojný slušňáček a jeho život byl ideální. Pak ale za nevyjasněných okolností byla znásilněna a zavražděna jeho přítelkyně a všechno jde do háje. Kromě pochopitelného žalu se musí Ig vyrovnat také s odsudky okolí, které je přesvědčené o tom, že je viníkem právě on. Jak se ukazuje, s poctivostí leda pojdeš a možná právě proto se mladý muž jednoho rána probouzí s ďábelskými rohy na hlavě, které mu propůjčují zvláštní moc. Lidé se mu zničehonic začínají doznávat ze svých hříchů, což mu dává možnost vraha své přítelkyně konečně vypátrat.

Film natočil hororový milovník Alexandre Aja, který vstoupil do povědomí především Nocí s nabroušenou břitvou a remakem Hory mají oči. Scénář vznikl podle knižní předlohy Joea Hilla, syna Stephena Kinga. Vedle Radcliffea se ve filmu objeví ještě například Juno Temple, Heather Graham nebo David Morse. Kromě teaseru najdete v playlistu krátký klip, v galerii pak vedle plakátu také několik fotek.

Horns: Teaser trailer

Zdroje obrázků: EW, Collider

Galerie: 4

Horns: Daniel Radcliffe v prvním traileru | Fandíme filmu Horns: Daniel Radcliffe v prvním traileru | Fandíme filmu Horns: Daniel Radcliffe v prvním traileru | Fandíme filmu Horns: Daniel Radcliffe v prvním traileru | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest