Želvy Ninja a dva Trhačové

Želvy Ninja a dva Trhačové | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Nelíbí se vám běloch v roli ikonického japonského záporáka? Pojďte se blíže podívat na tajemnou figuru ve stínech. Plus nejnovější obrázky a spot.

Od té doby, co se začaly proslýchat první informace o nových Želvách Ninja, byli ortodoxní fanoušci vyděšení ze změn, které tým producenta Michaela Baye naplánoval. Slýchali jsme o tom, že Želváci budou ve skutečnosti mimozemšťané a další šílenosti. Z toho, co můžeme vidět v trailerech fandy vedle želvích nosů nejvíc irituje zřejmě William Fichtner - běloch v roli Trhače, tradičního japonského záporáka. Po posledním traileru se však zdá, že Eric Sachs nebude definitivní náhradou za proslulého Oroku Sakiho, ale pouze jakýsi jeho nástupce či zástupce, podobně jako se například v Batman začíná ukrýval Ra's al Ghul. V traileru jsme vedle Sachse mohli vidět postavu ukrytou ve stínech, kterou teď fandové ze serveru The Outhousers hezky zvětšili a zesvětlili. Znetvořená tvář by jistě byla dobrým důvodem k nošení kovové masky - že by tohle byl ten skutečný Oroku Saki? Uvidíme, zda Trhačovo brnění bude ve filmu nosit právě tajemný muž nebo to bude Eric Sachs. A jaký asi budou mít oba pánové spolu vztah?

K fotce muže ve stínech přidáváme další nejnovější obrázky a také zbrusu nový TV spot.

Želvy Ninja: Nový TV Spot

Město potřebuje hrdiny. Temnota se usadila v New Yorku a Trhač s jeho zlým klanem Foot, drží v železném sevření všechno, od policie až k politikům. Budoucnost vypadá bledě, dokud z kanálu nevylezou čtyři bratři, aby zjistili, že jejich osudem je stát se Želvami Ninja. Želvy spojí síly s nebojácnou reportérkou April a jejím kameramanem Vernonem Fenwickem. Společně můžou odhalit Trhačův ďábelský plán a zachránit město.

Film zrežíroval Jonathan Liebsman v produkci Michaela Baye. V hlavních rolích se představí Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Megan Fox, William Fichtner, Will Arnett, Whoopi Goldberg, Johnny Knoxville, Tony Shalhoub a Danny Woodburn. Datum české i slovenské premiéry je stanoveno na 21.8. 2014. 

Zdroje: The Outhousers, TMNT Facebook

Galerie: 3

Želvy Ninja a dva Trhačové | Fandíme filmu Želvy Ninja a dva Trhačové | Fandíme filmu Želvy Ninja a dva Trhačové | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest