Želvy Ninja: April, Mike a Donnie na nových fotkách

Želvy Ninja: April, Mike a Donnie na nových fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jsou tu nejnovější obrázky a ještě jednou uniklý nový trailer. Pro zájemce také hromada spoilerů.

Pokud jste prošvihli neoficiální verzi nového traileru, která nedávno unikla na internet, máte další šanci se na video podívat. Kvalita ale není opravdu nijak valná, takže raději vydržte, upoutávka by měla být zveřejněna společně s premiérou Transformers 4. V galerii najdete nové obrázky s April, Donatellem a Michelangelem. A při pátrání po nových zprávičkách se mi dostal do cesty také starší článek doslova narvaný spoilery. Jeho pravost lze ověřit jen těžko, takže českou verzi kilometrového výčtu dějových zvratů tentokrát nečekejte, ale jestli máte chuť si potenciálně zkazit překvapení, můžete se na ComicBookNews dočíst o tom, jak nové želvy zmutují nebo jak by mohla vypadat závěrečná akční scéna. Jestli se ukáže, že byl článek do puntíku přesný, čeká nás celkem šílená jízda!

Želvy Ninja: Uniklý trailer

Město potřebuje hrdiny. Temnota se usadila v New Yorku a Trhač s jeho zlým klanem Foot, drží v železném sevření všechno, od policie až k politikům. Budoucnost vypadá bledě, dokud z kanálu nevylezou čtyři bratři, aby zjistili, že jejich osudem je stát se Želvami Ninja. Želvy spojí síly s nebojácnou reportérkou April a jejím kameramanem Vernonem Fenwickem. Společně můžou odhalit Trhačův ďábelský plán a zachránit město.

Film zrežíroval Jonathan Liebsman v produkci Michaela Baye. V hlavních rolích se představí Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Megan Fox, William Fichtner, Will Arnett, Whoopi Goldberg, Johnny Knoxville, Tony Shalhoub a Danny Woodburn. Datum české i slovenské premiéry je stanoveno na 21.srpna 2014. 

Zdroje: BreaGeek News, Želví Facebook

Galerie: 3

Želvy Ninja: April, Mike a Donnie na nových fotkách | Fandíme filmu Želvy Ninja: April, Mike a Donnie na nových fotkách | Fandíme filmu Želvy Ninja: April, Mike a Donnie na nových fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest