Rychle a zběsile 7: Brzdí Vin Diesel natáčení?

Rychle a zběsile 7: Brzdí Vin Diesel natáčení? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Z placu Fast & Furious se šíří nepěkné zvěsti o hlavní hvězdě. Je budoucnost série ohrožena?

Jak už víme, natáčení Rychle a zběsile 7 se protahuje, protože potom, co nahradili zesnulého Paula Walkera na place jeho bratři a další dubléři, musí se každá scéna točit několikrát, aby následně trikaři mohli z jednotlivých záběrů poskládat Paulovu iluzi . Podle Hollywood Reporteru však natáčení zdržuje i představitel hlavní role, Vin Diesel. Špatně spolupracuje, občas údajně celý den ani nevyleze z karavanu. Morálka celého štábu je prý na bodu mrazu. Donna Langley, jedna z šéfek Universalu, připouští, že se štáb musí poprat s celou řadou překážek, ale všichni herci prý za daných okolností dělají co mohou.

Celé zprávě je velice těžké na sto procent uvěřit. Hollywood Reporter na jednu stranu mívá spolehlivé zdroje, jenže Vin Diesel vždy patřil v Hollywoodu mezi modelové dříče. Vždycky sršel pozitivní náladou a spolupracovníci si jej chválili. Stejně jako třeba James Gunn, režisér Strážců Galaxie, který se nad Dieselovým výkonem v chystané komiksovce před pár dny úplně rozplýval. Kdyby se jednalo jen o falešnou fasádu, jen těžko bychom do dneška o Dieselově skutečné povaze nikdy neslyšeli. Takže co se vlastně děje?

Celá zpráva Hollywood Reporteru může být zcela nepravdivá, ale není vyloučené ani to, že na Diesela dolehla tíha okolností. Jeho kolega zemřel, film se musel odsunout, další projekty stojí, každá scéna se musí točit na třikrát. Režisér James Wan může pod tlakem ztrácet pevnou půdu pod nohama (takhle velkou a náročnou produkci přeci jen pod palcem nikdy neměl) a upravená verze scénáře, která se snaží najít cestičky kolem Walkerovy nepřítomnosti na place, může být značně děravá. Ve hře je zkrátka spousta „možná“ a jisté je jen to, že se Rychle a zběsile 7 blíží k dokončení jen se značnými obtížemi a podobně negativní zkušenost by mohla snížit chuť herců do dalších pokračování. Můžeme všem zúčastněným jen přát, aby se Rychle a zběsile 7 povedlo brzy dokončit a na výsledném filmu nebyly nesnáze při natáčení patrné. V galerii na vás čeká výběr nejnovějších fotek z natáčení.

Zdroje: VinXperience, Vin Diesel, James Gunn, THR

Galerie: 8

Rychle a zběsile 7: Brzdí Vin Diesel natáčení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile 7: Brzdí Vin Diesel natáčení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile 7: Brzdí Vin Diesel natáčení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile 7: Brzdí Vin Diesel natáčení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile 7: Brzdí Vin Diesel natáčení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile 7: Brzdí Vin Diesel natáčení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile 7: Brzdí Vin Diesel natáčení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile 7: Brzdí Vin Diesel natáčení? | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest