Loft: Remake remaku co bude remakován

Loft: Remake remaku co bude remakován | Fandíme filmu
Film o záletnících, co najdou ve svém šmajchlkabinetu mrtvou milenku, můžeme v dohledné době vidět hned ve třech variantách!

Některým filmům chvilku trvá, než se zatoulají i do našich končin. Některým to zabere skoro čtyři roky a pak se do kin klidně nacpou hned dvakrát. Se snímkem Loft je to totiž trochu složitější.

V roce 2008 byl natočený, původně belgický thriller, který svého času sklidil velký úspěch a v Belgii dokonce zlomil rekord návštěvnosti domácí produkce – navštívilo ho přes milion sto tisíc diváků. V roce 2010 se tenhle kousek dočkal nizozemského remaku. Právě ten se do našich kin dostane 5. června. Pokud se vám zalíbí, můžete se rovnou těšit na další repete – tentokrát v podobě amerického remaku, který bude mít premiéru ještě letos. A americký remake bude mít i docela zajímavé obsazení. Sejde se tu namátkou James Marsden, Wentworth Miller či Karl Urban, což by mohlo nabídnout o něco zajímavější podívanou, než neznámými tvářemi obsazený nizozemský remake.

V čem je kouzlo tak často přetáčeného filmu? Když si pět ženatých kamarádů společně pořídí byt, aby si měli kam vodit milenky, všechno vypadá ideálně. Naneštěstí pro ně jen do chvíle, kdy se v bytě jedna z milenek objeví mrtvá. Klasická dramatická zápletka mapující rozkol dlouholetých přátel se evidentně stále jeví jako sázka na thrillerovou jistotu. Uvidíme, jestli si Loft při svých mnohých a možná i zbytečných reinkarnacích najde své diváky, z ninozemského traileru já osobně nijak nadšená nejsem.

Loft: Trailer

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest