Transformers jsou nebezpeční!

Transformers jsou nebezpeční! | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Virální kampaň k Transformers 4 nabírá na obrátkách. Koukněte na video a plakáty. A co prozradil Michael Bay o autech?

Virální kampaň na stránce Transformers Are Dangerous nabrala na obrátkách, a tak se můžete přesvědčit, jak moc se lidstvo po útoku na Chicago začalo bát robotů. Dole v galerii najdete propagandistické plakáty, v playlistu si můžete přehrát zpravodajské video, které vypadá, jako by Transformers někdo natočil ve stylu found-footage. Finále posledního dílu tak dostává úplně nový nádech. Co vy na to? Lákalo by vás zažít robotickou destrukci z pohledu nějakého blázna s amatérskou kamerou? Na virálním webu si dále můžete prohlédnout ústřižky novin z celého světa, které události v Chicagu dále komentují.

V playlistu na vás čeká ještě jeden TV spot, který neodhaluje nic nového a nijak se nemění ani datum české a slovenské premiéry, které je stále stanoveno na 26.6.. V řadě zemí Transformeři uhnuli mistrovství světa ve fotbale, v našich končinách zřejmě distributoři nepočítají s tím, že by se cílové skupiny nějak výrazně překrývaly. Na závěr pro vás máme několik slov od režiséra Michaela Baye, který se rozpovídal o autech, jež jsou pro transformeří ságu její nedílnou součástí.

Při natáčení jedničky prý musel Bay o auta škemrat, teď mu je všechny automobilky světa vnucují. Auta na vlastní náklady klidně dopraví až na plac a mají jedinou podmínku - aby jejich auto „hrálo“ klaďase. Lamborghini svůj Aventador ale pro roli Lockdowna stejně půjčilo, když to je „jenom“ lovec odměn a není vyloženě skrz naskrz prohnilý. Jednoho ze záporáků nakonec poskytla automobilka Daimler Trucks, jejíž 2014 Freightliner Argosyfor ve filmu zosobnil Galvatrona. Automobilka za vývoj auta zaplatila jeden a půl milionu amerických dolarů, takže zřejmě tuší, že i jako padouch její tahač ve filmu zafunguje jako skvělá reklama. Přes kapsu se nejspíš plácli i v GM, kde speciálně pro film upravili aktuální Camaro, které je menší, než by se Bayovi líbilo. Takže až vám příště na vašem autě nebude něco sedět, ptejte se sami sebe, proč jste se nestali hollywoodským hit-makerem ;-).

Transformers - Virální video a nový TV spot

Zdroje: TransformersAreDangerous, EW

Galerie: 4

Transformers jsou nebezpeční! | Fandíme filmu Transformers jsou nebezpeční! | Fandíme filmu Transformers jsou nebezpeční! | Fandíme filmu Transformers jsou nebezpeční! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest