Gareth Edwards natočí spin-off ze světa Star Wars

Gareth Edwards natočí spin-off ze světa Star Wars | Fandíme filmu
Režisér nové Godzilly se postará o první samostaný film některého z hrdinů Hvězdných válek, který dostal datum premiéry. Co to znamená pro pokračování Godzilly?

Garethu Edwardsovi se po Godzille naplno otevřely dveře do Hollywoodu a hned mu spadla do klína nabídka přivést na plátno první spin-off vesmírné ságy Star Wars. Edwards první Hvězdné války hltal už jako kluk, tudíž není divu, že po příležitosti okamžitě skočil. Detaily jsou drženy pod pokličkou, takže se můžeme pouze dohadovat, jestli jako první na stříbrném plátně uvidíme Bobu Fetta, mladého Hana Sola, Mistra Yodu nebo třeba nějaký jiný známý charakter. Zpočátku se počítalo s tím, že první vlajkovou lodí spin-offových filmů bude právě zmiňovaný Boba Fett. U toho si ale tvůrci lámou hlavu, jak s námezdním lovcem vlastně naložit.

Každopádně film bude uveden do kin 16. 12. 2016. Scénář píše Garry Whitta, jehož předchozí práce Kniha přežití a Po zániku Země, mne trochu znepokojují. Na závěr dodáváme, že Edwards se přece jen zhostí režie nedávno ohlášené Godzilly 2. Šéf Legendary Thomas Tull uvedl, že studio na Garetha počká a dokonce se momentálně počítá s tím, že by kromě Godzilly 2 měl točit i Godzillu 3. Scénář pro druhý film se teprve začne chystat, ale námět už studio připravený má.

Zdroje: Star Wars, THR

Godzilla II Král monster

22.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest