Begin Again: Keira Knightley jako hudební talent

Begin Again: Keira Knightley jako hudební talent | Fandíme filmu
Křehká herečka si zahrála začínající písničkářku, z které její talent vytáhne uvolněný producent v podání Marka Ruffalla. Pusťte si trailer.

Hvězdy populární hudby. Každý zná jejich jména. Každý má mezi nimi ty které miluje i ty které nenávidí. Ale napadlo vás někdy, jak se vlastně taková star světových pódií rodí? Jak se z obyčejného člověka stane miláček davů? Odpověď na tuto otázku by nám měl dát nový film režiséra Johna Carneyho (Once), Begin Again. V hlavních rolích s Keirou Knightley (Piráti z Karibiku 1-3, Pokání) a Markem Ruffalem (Avengers, Prokletý ostrov)

Gretta (Knightly) a její dlouholetý partner mají hudební ambice a tak se společně přestěhují do New Yorku kde si oba chtějí svůj sen splnit. Je to však právě Grettin přítel, který jako první prorazí a získá kontrakt na desku. V honbě za slávou, penězi a fanoušky naši hlavní hrdinku opouští. I po této  události Gretta dál bere kytaru do rukou a noc co noc hraje v barech pro opilce. Při jednom z těchto vystoupení si jí náhodou všimne hudební producent Dan (Ruffalo) a Grettě se náhle naskytne příležitost vkročit do světa o kterém do teď pouze snila.

Ve vedlejší roli Grettina přítele Davida se představí zpěvák a hudební producent Adam Levine kterého si filmoví, nebo spíše seriáloví, fanoušci mohu nejlépe pamatovat z druhé série seriálu    American Horror Story, s podtitulem Asylum. Levine je jinak obecně nejlépe znám jako sólista i u nás velice populárních Maroon 5. Dalším známým hudebníkem který se snímkem spojil své jméno je CeeLo Green, zpěvák a porotce americké mutace soutěže Hlas, jehož hit F...k You, výrazně zpopularizovaný dalším seriálem, Glee, jsme před třemi lety slýchali i z našich rádií a hudebních televizí. Ze světa filmového se pak v menších rolích představí ještě Hailee Steinfeld (Opravdová kuráž), Catherine Keener (Kapitán Phillips), Aya Cash (Vlk z Wall Street), britský komik James Corden (Doctor Who). Spojnicí mezi světem hudby a filmu je pak raper Mos Def (Stopařův průvodce po galaxii)

Trailer působí pohodovým dojmem nenáročného filmu, který si neklade za úkol nic víc než dobře pobavit a naladit. Jestli tomu tak skutečně bude zjistíme o prázdninách, konkrétně 24.7. kdy má snímek svoji českou premiéru.

Begin Again: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest