Amazing Spider-Man 2: Finální trailer

Amazing Spider-Man 2: Finální trailer | Fandíme filmu
Spidey plachtí zpomaleně vzduchem a dál se předvádí ve finální ukázce.

Maskovaný hrdina Spider-Man se nám v hromadě předchozích trailerů nadováděl do sytosti, ale ještě než se zhoupne do kin, má pro nás ještě jednu upoutávku. Nová ukázka, která by měla být zároveň i poslední, má stále dost síly na to, aby zaujala. Díky hudbě a zpomaleným záběrům nabývá trailer příjemně velkolepého nádechu. Kamera si to opět krásně sviští vzduchem, díky čemuž si scény nad městem vychutnáme o něco lahodněji. Zdá se, že akce bude šťavnatější než v prvním díle a díky potenciálu hlavního záporáka Electra bude i vizuálně rozmanitější. O slovo se nezapomínají hlásit ani slizký Harry Osborn alias Green Goblin a Rhino, jehož kovový vzhled se našim zrakům plně ukáže v samotném závěru. Z celkového hlediska ukázka šlape vážně výtečně, tak jen aby to potom šlapalo i v kině.

Amazing Spider-Man 2: Finální trailer

Ty největší boje vždycky sváděl Spider-Man sám se sebou: Mezi sebou se praly obyčejné závazky Petera Parkera a neobyčejné povinnosti Spider-Mana. V Amazing Spider-Manovi 2 ale před Petrem leží daleko větší konflikt.

Je báječné být Spider-Manem (Andrew Garfield). Peter Parker nezná nic lepšího, než pocit, který zažívá při houpání mezi mrakodrapy, zvyká si na to, že je hrdina a tráví čas s Gwen (Emma Stone). Jenže být Spider-Manem má svoji cenu. Jen Spider-Man může ochránit ostatní Newyorčany před mocnými zlosyny, kteří ohrožují město. V Electrovi (Jamie Foxx) Peter nachází soupeře mnohem silnějšího, než je on sám. A když se po dlouhé době vrací jeho přítel Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter zjišťuje, že jeho nepřátelé mají jednu věc společnou: Oscorp.

Dále hrají Campbell Scott (Richard Parker), Embeth Davidtz (Mary Parker), Paul Giamatti (Aleksei Sytsevich) a Sally Field (tetička May). Česká premiéra je naplánována na 24.4. 2014, slovenská na 1.5. 2014. 

Amazing Spider-Man 2

02.05.2014 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest