Hobit: Šmakova dračí poušť k dostání v limitované edici

Hobit: Šmakova dračí poušť k dostání v limitované edici | Fandíme filmu
Vedle tradičních balení se na nás i v ČR Hobit chystá také v limitované sběratelské edici se soškami.

Řada z vás jistě v případě filmů ze Středozemě čeká až na vánoční rozšířené edice, ale pokud to nemůžete vydržet, obyčejný sestřih filmu vám stačí nebo jste zkrátka sběratelé, máme pro vás dobrou zprávu. Vedle DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D a steelbooku vychází i limitovaná edice, ve které kromě 3D verze ve steelbooku najdete také dvě sošky strážců Ereboru, které lze použít jako zarážky do knihovny.

Balení obsahuje hned 4 disky Blu-ray, na kterých najdete 3D verzi filmu, 2D verzi filmu a bonusový disk, který tentokrát vypadá podstatně zajímavěji, než bonusový disk základní verze Neočekávané cesty. Zatímco první Hobit jako bonusy nabízel pouze videodeníky, které už předtím Peter Jackson zdarma zveřejnil na internetu, v případě Šmakovy dračí pouště kromě videodeníků na disku najdeme ještě další bonusy. Konkrétně to jsou Pozvánka Petera Jacksona na scénu (Seznamte se se všemi potřebami a výzvami, které film přinesl, a projděte se spolu s režisérem do Mirkwoodu a Jezerního města během natáčení těch nejakčnějších záběrů) a Nový Zéland: Domov Středozemě, Část 2.

Edice na našem trhu vychází v limitovaném množství 150 ks, takže pokud o ni máte zájem, s předobjednávkou neváhejte. Maloobchodní cena je 2999 Kč, u našeho partnera Film-Game.cz si ale limitovanou edici můžete předobjednat za zvýhodněnou cenu 2698 Kč. Datum vydání je 9.4. 2014.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest