The Intern: Robert De Niro bude dělat do módy

The Intern: Robert De Niro bude dělat do módy | Fandíme filmu
Anne Hathaway převrací Ďábel nosí Pradu. Zřídí si módní firmu a jako stážistu si vyhlédne Roberta De Nira.

Všímavější diváci si zajisté v loňském roce všimli nepřítomnosti Anne Hathaway na stříbrném plátně. Drobná bruneta si dala od filmování přestávku, což, jak nyní sama přiznává, bylo spojeno s velkým mediálním humbukem kolem její osoby. Nicméně teď se držitelka Oscara pro nejlepší herečku ve vedlejší roli vrací do nekonečného kolotoče filmového průmyslu.

Letos na podzim ji uvidíme ve vysoce očekávaném sci-fi Christophera Nolena - Interstellar. Nedávno se také objevila zpráva, která jednatřicetiletou herečku spojuje s připravovanou komedii The Intern, ve které si zahraje majitelku úspěšné internetové módní společnosti. S rostoucím objemem práce je nucena najmout si stážistu. Překvapení pro všechny nastane v okamžiku, kdy si místo čerstvě vystudovaného absolventa univerzity rozhodne pozvat ke spolupráci vysloužilého důchodce (Robert De Niro). Ten se navzdory všem očekáváním stane pro firmu přínosem a společně se postupně stanou sehraným a nerozlučným týmem.

Autorkou scénáře a zároveň režisérkou je Nancy Meyers (Lepší pozdě nežli později, Po čem ženy touží). Původně se do hlavní role počítalo s Reese Witherspoon. Ta ovšem na poslední chvíli svou účast kvůli nabitému kalendáři odřekla. Studio tak rychle začalo hledat náhradu a po úspěšné zkoušce padla volba právě na Anne Hathaway. Zajímavé je, že děj lehce kopíruje komedii Ďábel nosí Pradu, ve které se Anne objevila po boku jiné herecké veličiny – Meryl Steep. Tehdy to všem byla ona, kdo začínal v prestižní módní společnosti. Nechme se překvapit, jestli ji to bude s Robertem De Nirem na plátně klapat. Premiéra je stanovena na 25. září příštího roku.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest