Meadowland: Olivia Wilde v thrilleru ztratí syna

Meadowland: Olivia Wilde v thrilleru ztratí syna | Fandíme filmu
Hollywoodská krasavice bude brzy maminkou, a tak pro ni tesknění po ztraceném potomkovi jistě nebude představovat žádnou velkou výzvu.

Přinášíme dobrou zprávu pro fanoušky herečky Olivie Wilde. Každou chvíli ji čeká narození jejího prvního potomka a poté se chystá opět vrhnout do práce. Projekty se jí jenom hromadí. Jedním z nich je chystaný psychologický thriller Meadowland, jehož produkce je naplánována na léto a natáčení proběhne v New Yorku.

Olivia si zahraje matku, jejíž syn zmizí a ona je nucena se s touto situací vypořádat. Navazuje vztah s opuštěným chlapcem a její život nabírá neočekávané a nebezpečné obrátky. Více informací o ději ani další obsazení není známo.

Sama herečka, která se také pustí do role producentky, je z natáčení nadšená, jak uvedla na svém twitterovém účtu. Režie se ujme Reed Morano, a bude to její režijní debut, přestože filmový svět pro ni není cizí – v Hollywoodu působí jako kameramanka, známá například filmem Kill Your Darlings. Scénáře se chopí Chris Rossi.

Zdroje: EW, Deadline, Olivia Wilde

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest