Agent 47: Smrt Paula Walkera neovlivnila jen F&F7

Agent 47: Smrt Paula Walkera neovlivnila jen F&F7 | Fandíme filmu
Paul Walker měl na letošní rok nasmlouvaných více projektů, než jen Rychle a zběsile 7. Jak se s jeho absencí vyrovnal nový Hitman? Přikládáme první fotku z natáčení.

O nešťastném skonu Paula Walkera budeme ještě dlouho slýchat v souvislosti s Rychle a zběsile 7, avšak herec měl v diáři ještě jedno natáčení. Měl se zhostit hlavní role v nové verzi Hitmana, nazvaném jednoduše Agent 47. Adaptace populární videohry se na filmová plátna dostala už před několika lety, avšak varianta s Timothym Olypahntem v hlavní roli velkou díru do světa neudělala. Proto se studio uchýlilo k jakémusi polopokračování, polorestartu.

V době Walkerovy smrti nebyla zatím natočená jediná scéna, takže byla hlavní role zkrátka přeobsazena, ujal se jí Rupert Friend ze seriálu Homeland. V dalších rolích se objeví Zachary Quinto (Spock ze Star Treku) a Hannah Ware (Stud, seriál Boss). Film točí reklamní režisér Aleksander Finch, scénář napsali Kyle Ward (Predátoři a Skip Woods (první Hitman, Operace Hacker, Smrtonosná past 5). Natáčení právě začalo, a tak si dole v galerii můžete prohlédnout první fotku nového Hitmana. Co na něj říkáte?

Zdroje: IGN, Deadline, Deadline II, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest