Jurassic World: Fotky zábavního parku

Jurassic World: Fotky zábavního parku | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Chystá se Jurský Park 4 na další lokace vedle Isla Nublar? A můžeme se těšit na animatronické loutky?

Před časem jsme viděli první obrázky z placu Jurského Parku 4, na kterých ale bylo s prominutím prdlasj vidět. Teď se objevily dva nové obrázky z Havaje, kde opět vidíme starou bačkoru, i když je pravda, že dřevěnou konstrukci už lze o něco lépe rozeznat. Co bych vám pověděl k díře v zemi, nevím sám... Daleko zajímavější jsou fotky ze zničeného zábavního parku, z lokality, kde řádil hurikán Katrina. Chvíli nebylo zřejmé, který film by se měl vlastně na daném místě natáčet, avšak fanoušci z diskusního fóra JP Legacy se pustili do pátrání a vše nasvědčuje tomu, že filmový stavař a závozník Gerard Callahan Jr. (který obrázky zveřejnil na svém Instagramu) skutečně obrázky pořídil na místě pronajatém produkcí Jurského světa. Okamžitě se tak rozjely spekulace o tom, zda si uzavřený zábavní park zahraje opuštěný dinosauří park z prvního filmu anebo nějaké jiné místo. Poslední obrázek vypadá jako elektrický ohradník pro dinosaury, avšak potvrdit nebo vyvrátit autenticitu obrázku se zatím nepodařilo.

Malá douška na závěr: Producent Frank Marshall na svém twitteru uvedl, že momentálně „připravuje dinosaury pro Jurassic World“. Někteří fanoušci se domnívají, že tím určitě myslel animatronické loutky, které proslavil už první film. Co si myslíte vy? Chystají filmaři staré dobré hmatatelné ještěry, nebo Marshall „připravuje dinosaury“ někde u počítačových obrazovek?

Zdroje: JP Legacy I, JP Legacy II, Evangelist Atkins, Jurassic World, Frank Marshall

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Jurassic World: Fotky zábavního parku | Fandíme filmu Jurassic World: Fotky zábavního parku | Fandíme filmu Jurassic World: Fotky zábavního parku | Fandíme filmu Jurassic World: Fotky zábavního parku | Fandíme filmu Jurassic World: Fotky zábavního parku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest