Amazing Spider-Man 2: Bude ve filmu příliš záporáků?

Amazing Spider-Man 2: Bude ve filmu příliš záporáků? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Na otázku odpovídá Andrew Garfield, představitel Amazing Spider-Mana. Plus nejnovější obrázky.

Pokud koukáte na trailery, není pro vás žádným spoilerem, že v Amazing Spider-Manovi 2 narazí náš hrdina přinejmenším na tři různé záporáky. Jmenovitě Rhina, Electra a Goblina. V nejnovějším interview byl Andrew Garfield tázán, zda potkáme ještě nějaké další, načež herec odpověděl, že možná ano, ale slibuje, že jich nebude příliš. Dřív než se začneme děsit, koho chtějí filmaři do filmu ještě nacpat, pojďme se s chladnou hlavou podívat na to, koho tak asi Andrew mohl myslet.

Možností je celá řada. Podle trailerů oblékne Goblinovu výstroj Harry Osborn, avšak je jasné, že jeho tatíček není o nic dobrotivější. V tomhle filmu se asi ještě osobně do akce nepustí, ale určitě bude tahat za nitky a je hrozbou do budoucna. To samé platí o doktorovi Alistairu Smytheovi. Před časem režisér Marc Webb potvrdil, že jej ve filmu ztvární B.J. Novak, a pokud znáte komiksy, pak víte, že Smythe je spolutvůrcem Spider-slayerů, robotů, kteří pasou po Spider-Manovi. Že nejde o nějakou shodu jmen teď potvrdil virální deník Daily Bugle, který informoval, že byl Alistair v Oscorpu čerstvě povýšen na pozici ředitele robotiky! Opět lze předpokládat, že v tomto díle se Alistair jenom mihne, ale do budoucnosti má půdu připravenou.

A konečně, vždycky je možné, že Spider-Man na chviličku setká i s nějakým druhořadým padouchem, jakým zřejmě ve filmu bude i Rhino. Virální kampaň znovu zmiňuje Shockera (tedy lépe řečeno „lupiče Hermana Schultze, který si podomácku vyrobil zbraň vysílající nárazové vlny"), v minulosti se v ní náznakem mihnuli Puma, Sin-Eater, Hobgoblin, She-Venom, Doctor Octopus, Big Man nebo Venom. Nemluvě o tom, že Venom, Octopus, Vulture a Morbius byli zmíněni také v trailerech. Tajuplný chlapík v klobouku asi taky nebude zrovna dobrák a nesmíme zapomínat na Felicty Jones, u které se spekuluje o tom, že si ve filmu zahraje Felicii Hardy, alias Black Cat. A ta také vždycky nestála po Spider-Manově boku.

Zkrátka a dobře, jestli to vážně Spider-Man se záporáky nechce přehánět, má co dělat.

Zdroje: The Daily Bugle, Yahoo, Oficiální Facebook

Amazing Spider-Man 2

02.05.2014 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Amazing Spider-Man 2: Bude ve filmu příliš záporáků? | Fandíme filmu Amazing Spider-Man 2: Bude ve filmu příliš záporáků? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest