Drive Hard: Další šílená autíčka pro velké kluky

Drive Hard: Další šílená autíčka pro velké kluky | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Thomas Jane a John Cusack budou sakra rychle řídit a řádit. Pusťte si trailer, koukněte na plakáty.

Rychlé auťáky jsou v kurzu, a tak i když letos neuvidíme Rychle a zběsile 7, nemusíme se bát, že bychom o vůni spálené gumy přišli. Need for Speed asi zmiňovat netřeba, ale o slovo se hlásí ještě jeden „závodnický“ snímek. Jmenuje se Drive Hard a z prvního traileru se zdá, že by se při troše dobré vůle mohlo jednat o celkem stravitelnou akční komedii, která bude sázet hlavně na charisma ústřední dvojice v podání Thomase Janea a Johna Cusacka. Teď je jen otázkou, kolik měli tvůrci při natáčení nadhledu a smyslu pro humor. Nic jiného je totiž zachránit nemůže.

Už z upoutávky působí film dost levně (stál 12 milionů) a navíc na režisérskou stoličku zasedl specialista na brakovou tvorbu Brian Trenchard-Smith, který například na ČSFD má tak třetinu filmů v černých číslech! Nemluvě o tom, že zhruba polovina jeho tvorby šla rovnou do televize nebo na video. Scénář napsala parta podobně významných autorů a příběh se bude točit kolem bankovního lupiče, který unese bývalého závodníka, aby jej odvezl z místa činu. Dole pod trailerem najdete oficiální fotky a plakáty, premiéra je naplánována na letošní rok. Co vy na to? Bude Drive Hard přiznaná, zábavná blbina nebo prostě jen blbina?

Drive Hard: Trailer

Zdroje: Voltage Pictures, Ace-Enterteinment, Collider

Galerie: 4

Drive Hard: Další šílená autíčka pro velké kluky | Fandíme filmu Drive Hard: Další šílená autíčka pro velké kluky | Fandíme filmu Drive Hard: Další šílená autíčka pro velké kluky | Fandíme filmu Drive Hard: Další šílená autíčka pro velké kluky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest