LEGO® příběh: Supermanovský trailer a další videa

LEGO® příběh: Supermanovský trailer a další videa | Fandíme filmu
Nejnovějším trailerem na LEGO® příběh duní Zimmerovy majestátné bicí, ke kterým přidáváme nejnovější klipy a další videa.

LEGO® příběh (takhle se The Lego Movie v češtině opravdu jmenuje) vstoupí do našich kin už za necelý týden, nicméně Jaaaara varuje, že dabing ukousne značnou část humoru. Jeho kompletní recenzi si budete moci přečíst příští týden. Titulkovaná verze filmu vůbec nebude k dispozici, pouze to vypadá, že pražské kino Cinema City ve Slovanském domě opět nezklame a podobně jako u jiných takto „ošetřených“ filmů nabídne divákům alespoň původní znění bez titulků. Mimopražští bohužel budou muset počkat na vydání na DVD/Blu-ray nebo to risknout s dabingem.

V dnešní novince pro vás máme nejnovější trailer, který rozeznívá hudba z Muže z oceli do epických výšin, dále devět klipů z filmu, krátká videa, která představují jednotlivé postavy a čtvrthodinové behind the scenes, kde se můžete podívat, jak probíhal originální dabing a jak se s filmem poprali animátoři. Další podrobnosti o filmu najdete v našem preview.

Lego Movie - Nový trailer a další videa

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest