ExpendaBelles: Další kandidátky do holčičích Postradatelných

ExpendaBelles: Další kandidátky do holčičích Postradatelných | Fandíme filmu
A opravdu se začne točit?

Když jsme o Expendabelles psali na podzim, tvrdil producent Avi Lerner, že se v dubnu začne v Bulharsku natáčet a vyhlížel si do filmu Meryl Streep, Cameron Diaz nebo Millu Jovovich. Duben je za dva měsíce a o ženské variantě na Expendabes stále najisto víme jenom to, že za scénář jsou zodpovědné Karen McCullah Lutz a Kirsten Smith (Pravá blondýnka). Pořád nebyl najatý režisér, pořád nevíme, kdo by skutečně ve filmu měl hrát. I když co se týče druhé otázky, vylouplo se na internetu několik dalších šílených zpráviček.

Filmaři se údajně pokoušeli obsadil nejprve Melissu McCarthy a posléze Rebel Wilson do role Stupinské - hlídačky z obchoďáku, kterou do týmu „rekrutuje Zvláštní agent Tegan“. Obě dvě roli odmítly. Stejně tak s postradatelnými dámami nechce mít nic společného Ben Kingsley, kterého si produkce přála obsadit do role záporáka „Sultána“.

Další kandidáti zatím neodmítli, ale jejich účast se zdá zrovna tak nepravděpodobná, jako u výše zmíněných herců. Konkrétně prý produkce chce obsadit Alana Rickmana (že by náhrada za Kingsleyho?), Salmu Hayek, Annu Faris, Diane Keaton a Jennifer Garner. Osobně příliš nevěřím, že by se kteroukoliv z dam podařilo obsadit do dámských Expendables, nicméně role tlusté hlídačky a záporák jménem „Sultán“ (ještě navíc z Bruneje, kde je povolené mnohoženství - ve filmu o ženských akčních hrdinkách) naznačují, že by nakonec film mohl skončit jako čistokrevná komedie. Co vy na to? Byla by humoristická cesta pro ženské Expendables schůdnější?

Zdroj: Bleeding Cool

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest