300: Vzestup říše: Trailerem zní Black Sabbath

300: Vzestup říše: Trailerem zní Black Sabbath | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nejnovější trailer na pokračování Třístovky sází na emoce, atmosféru a hudební doprovod. AKTUALIZOVÁNO o ještě jeden banner.

Střihačům z Warneru se musí nechat, že makají jako smyslů zbavení. Aktuální upoutávka na 300: Vzestup říše se může pochlubit řadou lepších (a lépe poskládaných) záběrů, než jaké předváděly její starší sestřičky. Z Evy Green se začíná klubat démon smrti, který by si mohl ukradnout celý film pro sebe. A do toho všeho znějí War Pigs od Black Sabbath, což samozřejmě taky nemůže ublížit. Jenže čeho se druhá Třístovka nemůže zbavit, je nepěkný vizuál, kdy se vydařené záběry střídají se scénami, které jako by někdo zahalil do mlžného oparu. Barvy jsou tlumené, pobledlé, obraz působí téměř rozmazaně a je hodně znát, že nic z toho co vidíme, vlastně vůbec neexistuje. Aniž by ale filmaři využívali silné stylizace, ze které těžil první film. Jedno vám nicméně můžu říct už teď. Bude to rozhodně zajímavější antická řežba, než Herkules: Zrození legendy. Recenze filmu je na cestě a oslavné ódy opravdu nečekejte.

300: Vzestup říše - nejnovější trailer

300: Vzestup říše se odehrává paralelně s událostmi první Třístovky, protože boje nezuřily jen ve Spartě. „Dvojka“ se soustředí na námořní bitvy mezi Athénami a vojsky krále Xerxe (Rodrigo Santoro), které vede jeho generálka Artemisia v podání Evy Green. Athéňané narozdíl od Sparťanů nejsou rození válečníci a do boje se jim nechce, avšak do područí Peršanů padnout odmítají. Do boje je tentokrát povede vojevůdce Thémistoklés, s tváří Sullivana Stapletona. Druhý film zrežíroval Naom Murro, Zack Snyder tentokrát pouze produkoval a podílel se na scénáři. Do našich kin se film podívá 6.3. 2014.

Zdroj: IMP Awards

Galerie: 4

300: Vzestup říše: Trailerem zní Black Sabbath | Fandíme filmu 300: Vzestup říše: Trailerem zní Black Sabbath | Fandíme filmu 300: Vzestup říše: Trailerem zní Black Sabbath | Fandíme filmu 300: Vzestup říše: Trailerem zní Black Sabbath | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest