Judd Apatow spojí síly s youtube senzací

Judd Apatow spojí síly s youtube senzací | Fandíme filmu
Filmy a seriály jsou mrtvé, nové hvězdy rostou na youtube. A právě s online dvojkou známou jako Key & Peele hodlá spolupracovat Judd Apatow.

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se komediální producent a režisér Judd Apatow (40 let panic, Zbouchnutá) chystá zrežírovat film ve spolupráci s komičkou Amy Schumer. A protože komu se nelení, tomu se zelení, píše Apatow scénář k další komedii, tentokrát ve spolupráci s komediálním duem Kay & Peele.

Kay & Peele (celými jmény Keegan-Michael Key, Jordan Peele) natáčejí vtipné skeče pro americkou kabelovou stanici Comedy Central, která má na seznamu vysílaných pořadů například South Park nebo Futuramu. Ve státech je tato dvojka velmi populární, avšak i našinec je může znát díky jejich pravidelným příspěvkům na YouTube. Ne každému sedne jejich humor, který je často orientovaný více pro USA, jejich komediální talent je ale nepopiratelný. Jejich humor můžete okusit u našich kolegů z VideaČesky.cz.

O filmu samotném se toho moc neví. Zatím snad jen, že ho zaštítí Universal Pictures a produkovat jej bude Apatow Productions. O režisérovi, hercích či konkrétním ději se zatím nikdo nevyjádřil.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest