Jupiter vychází: První teaser

Jupiter vychází: První teaser | Fandíme filmu
Jupiter Ascending sourozenců Wachowských v prvním (skoro) oficiálním videu.

První teaser na Jupiter Ascending (u nás bude film uveden jako Jupiter vychází) je kvality nevalné, ale je tady a to znamená, že co nevidět Enterteinent Tonight preview uvidíme v delším provedení a s lepším obrazem, a že skutečný trailer na sebe také nenechá dlouho čekat. Pokud Jupiter nemáte dost, mrkněte do našeho staršího článku, kde najdete celou řadu fotek a videí z natáčení.

Jupiter Jonesová (Mila Kunis) se narodila pod noční oblohou, na které jí znamení předpovídala velkou budoucnost. Teď je Jupiter dospělá a ze snů o hvězdách se musí vzbudit do studené reality každodenní práce uklízečky záchodů a nekonečné série nepříjemných partnerských rozchodů. Teprve když ji na Zemi přiletí vystopovat Caine (Channing Tatum), geneticky vyvinutý (ex)armádní lovec, začne Jupiter pomalu odhalovat, co si pro ni osud nachystal. Její genetický kód ji předurčuje k neuvěřitelnému dědictví, které by mohlo vychýlit rovnováhu kosmu. 

Jupiter má stejný genetický kód jako „královna vesmíru“, která za ní Cainea vyšle proto, aby ji zabil a znemožnil jí tak jakkoliv ohrozit královninu vládu. Caine se však do Jupiter zamiluje a začne ji chránit. Vedle Kunis a Tatuma dále hrají Sean Bean, Eddie Redmayne (Bídníci), Doona Bae (Atlas mraků), James D’Arcy (Atlas Mraků, Hitchcock), Douglas Booth (Noah), Tuppence Middleton (Trance) Tim Pigott-Smith (Alenka v říši divů, Quantum of Solace). Česká a slovenská premiéra jsou ohlášeny na 24.7. 2014.

Jupiter vychází: První teaser


Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest