Heaven Is for Real: Syn Grega Kinneara byl v nebi

Heaven Is for Real: Syn Grega Kinneara byl v nebi | Fandíme filmu
Je tu trailer na drama o chlapci, který přežil svou smrt. Čeká nás feel good zážitek nebo pánbíčkářský patos?

Film Heaven Is for Real je natočený podle fenoménu, o kterém už většina z nás někdy četla, protože se v různých obdobách objevuje poměrně pravidelně. Příběh Coultona, chlapce který se díky zážitku blízkému smrti dostane do nebe, se dokonce stal knižním bestsellerem. Bude stejně táhnout i jeho filmové zpracování?

Roli Coultonova otce, Todda Burpo, vzal na Oscara nominovaný Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine, Stuck in love). V roli Sonji Burpo se můžeme těšit na „paní Wastonovou“ Kelly Reilly (Sherlock Holmes).  Do hlavní role syna Burpových, Coultona, byl obsazen Connor Corum, pro kterého je film Heaven Is for Real první hereckou zkušeností.

Režii si vzal na povel Randall Wallace, který působil jako scenárista u filmů Pearl Harbor, Statečné srdce nebo Údolí stínu, které také režíroval. Díky svému (v řadě třetímu) působení coby režisér získal dokonce Oscara za film Secretariat. Na scénáři se podíleli samotní rodiče skutečného Coultona, kteří jsou rovněž autory stejnojmenného knižního bestselleru, který pod názvem Nebe opravdu je vyšel i u nás. Film by měl v USA vyjít 16.4. 2014 a první trailer už je na světě. Žádné předčasné závěry dělat nechci, ale zatím to vypadá velmi slušně.

Heaven Is for Real: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest