ExpendaBelles: Meryl Streep žhavou kandidátkou

ExpendaBelles: Meryl Streep žhavou kandidátkou | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Že by v ženské variantě na Expendables vyrazila do akce zrovna Meryl Streep, to nečekal asi nikdo. A kdo další by se ve filmu mohl objevit a o čem bude?

Je to tak přátelé, to se vám nemlží oči. Majitel společnosti Millenium, Avi Lerner, bulharskému magazínu Standart řekl, že Expendabelles se opravdu dočkáme, a že mezi hlavními hrdinkami bychom se měli dočkat Meryl Streep, Cameron Diaz a Milly Jovovich. Další herečka je v jednání. U Jovovich asi není o čem diskutovat, ta akčním rolím zasvětila podstatnou část své kariéry. Diaz si zastřílela a zakopala alespoň v Charlieho andílcích. Ale jak přišli producenti na Meryl Streep, to nám bude vrtat hlavou asi hodně dlouho. Na druhou stranu je Streep talentovaná herečka, která je nominovaná na Oscara alespoň dvakrát do roka, takže zahrát drsňačku by jí snad nemělo činit potíže. Když to s kulometem slušelo Helen Mirren, poradí si i Streep.

Lerner dále uvedl, že by film neměl být nijak ochuzený oproti pánským Expendables, čekají nás souboje, kaskadérské kousky i digitální triky. Už dříve jsme se dozvěděli, že scénář píší Karen McCullah Lutz a Kirsten Smith (Pravá blondýnka), momentálně se hledá ženská režisérka. Příběh by měl být zasazený do Bruneie, kde se „ohnivé dámy postaví proti padouchovi v nejbohatší zemi světa“. Natáčení by mělo začít v dubnu 2014.

Co vy na to? Opravdu má Lerner všechny tři herečky podepsané, nebo se jen snaží rozvířit vlny a přitáhnout větší pozornost na momentálně dokončované Expendables 3? A pozor, ve stejném interview Lerner připustil, že Expendables 4 se opět budou točit v Bulharsku, takže jinými slovy – pokud divácký zájem nijak dramaticky neklesne, o čtvrté Postradatelné nemusíme mít strach.

Zdroje: Standart News I, Standart News II

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

ExpendaBelles: Meryl Streep žhavou kandidátkou | Fandíme filmu ExpendaBelles: Meryl Streep žhavou kandidátkou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest