Transformers 4: Michael Bay dostal na budku

Transformers 4: Michael Bay dostal na budku | Fandíme filmu
Nebo nedostal? Zprávy z Hongkongu se liší, každopádně bylo na natáčení opravdu živo. AKTUALIZOVÁNO o další podrobnosti

AKTUALIZACE: Tak k historce se vyjádřil už i samotný Bay a pořádně vysvětlil pozadí celé situace. Útočníci byli jedni z místních obchodníků, kterým natáčení blokovalo byznys. Za ušlé tržby dostali zaplaceno stejně, jako všichni ostatní, avšak pánům se to zdálo málo, a tak začali vyhrožovat, že budou po štábu házet cihly a pouštět hlasitou hudbu, do několika herců dokonce najeli kovovým vozíkem. Bay agresorům osobně řekl, že se štáb nenechá zastrašovat, načež následoval níže popsaný útok klimatizací. Útočník byl tak zfetovaný, že kolem sebe kousal a tak sebou mlel, že ho muselo před příjezdem policie držet v šachu sedm chlapů.

Michael Bay je na akci zvyklý, ale tohle asi nečekal. Podle vyjádření policie, které si vyžádala agentura Reuters, na natáčení v Honkongu pronikli dva muži, kterým Bay údajně odmítl zaplatit 13 tisíc dolarů. Došlo k hádce která vyvrcholila ranou do Michaelova obličeje. Následně byli oba agresoři spolu s dalším podezřelým zadrženi policií, se kterou se také pokoušeli prát. Bay utrpěl poranění tváře, ale nenechal se ošetřit, aby mohl pokračovat v natáčení. Následně přišel Paramont s ještě kurióznější, „oficiální“ verzí:

Podle oficiálního prohlášení na natáčení vtrhli tři muži, zjevně pod vlivem návykových látek. Jeden z nich se oháněl klimatizací (!) a pokusil se zasáhnout Baye do hlavy. Ten se včas přikrčil, vyrval útočníkovi klimatizaci z rukou a zavolal ochranku. Ke rvačce s policií prý následně skutečně došlo. Nikdo nebyl zraněn a natáčení prakticky bez přerušení pokračovalo. Bude zajímavé sledovat, co nám poví samotný Bay, až na tuhle bizarní příhodu bude tázán v budoucích rozhovorech.

Zdroje: Michael Bay, Reuters, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest