Boneyard: Mel Gibson hledá sériového vraha

Boneyard: Mel Gibson hledá sériového vraha | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
50 Cent a Gibson řeší vraždy 11 žen a dívek v thrilleru na motivy skutečných událostí. Sledujte trailer.

Pořádný biják s Melem Gibsonem tu nebyl delší dobu. Těžko říct, zda to tentokrát bude výrazně jiné, když se společnost Lionsgate namísto premiéry v kinech rozhodla novinku Boneyard uvést rovnou na domácím videu. Alespoň ale Mel nezkouší žádné experimenty a drží se toho, co mu sedí: Hraje vyšetřovatele FBI.

Události se rozbíhají, když je v poušti Nového Mexika nalezeno jedenáct kosterních ostatků žen a dívek. Spouští se rozsáhlé vyšetřování, které vedou šéf místní policie Carter, detektiv Ortega a agent FBI Petrovick. Všechny orgány spolupracují, aby určily totožnost pachatele a dopadly jej. Al aby to nebylo jednoduché, všichni zúčastnění mají rozmanité metody a dodatečné zájmy. Stín podezření se rychle šíří a vrah může kdykoliv znovu udeřit.

Vedle Gibsona v roli Petrovikca vystupují 50 Cent jako náčelník Carter a Brian Van Holt jako Ortega. Kromě nich hrají ve filmu Nora Zehetner, Michael Sirow, Spice Williams-Crosby, Weston Cage a Gabrielle Haugh. Režíruje Asif Akbar, jehož všechny dosavadní filmy jsou na ČSFD buď nehodnocené, nebo se propadly do černých čísel. Scénář společně s Akbarem napsali Hank Byrd, Vincent E. McDaniel a Koji Steven Sakai, přičemž v traileru se dočtete, že je inspirovaly skutečné případy. Na VOD film dorazí už 2. července.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 3

Boneyard: Mel Gibson hledá sériového vraha | Fandíme filmu Boneyard: Mel Gibson hledá sériového vraha | Fandíme filmu Boneyard: Mel Gibson hledá sériového vraha | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest