Mezi námi děvčaty 2: Komedie našla režisérku a chystá natáčení

Mezi námi děvčaty 2: Komedie našla režisérku a chystá natáčení | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 2 obrázky
Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan jsou připraveny si znovu prohodit těla.

Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) je původně knižní příběh od Mary Rodgers jenž se dočkal hned několika adaptací. Nicméně celovečerní filmové zpracování pro kina z roku 2003 je pro jednu generaci nostalgický biják o dospívání, k němuž se nostalgicky ráda vrací. Není tedy nic divného na tom, že se posledních dvacet let neustále vrací otázka, zda vznikne pokračování.

Po všech „možná“ a „kdyby“ je ale konečně natáčení hotovou věcí. Jako režisérka byla najatá Nisha Ganatra, podepsaná pod filmy Zbožňuju svatby, Kalifornský sen nebo Late Night – Zpátky na výsluní. Jinak jde především o zkušenou seriálovou režisérku. Nejnovější scénář napsala Jordan Weiss, autorka seriálu Dollface.

Informace jako první přinesl The Hollywood Reporter, který je trochu opatrný a uvádí, že návrat Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan v hlavních rolích ještě není definitivně potvrzený, nicméně Curtis už na Instagramu sdílela společné fotky s Lohan, režisérkou i scenáristkou, takže natáčení můžeme brát jako hotovou věc. Jakákoliv nadále probíhající vyjednávání už jsou zřejmě jen otázkou peněz.

V prvním filmu si pubertální dcera (Lohan) a striktní přepracovaná máma (Curtis) prohodí těla. To s sebou přináší řadu komplikací, trapasů, úsměvných situací, ale konečně i vzájemného porozumění. V pokračování se máme dočkat „multigeneračního příběhu“. Že by se tentokrát prohazovaly babička, matka a dcera? Pokud se během jednání nic nepokazí, už letos v létě začne v americkém Los Angeles natáčení. Zatím není zřejmé, zda film vzniká pro kina nebo pro Disney+.

Dole v galerii jsou fotky, které sdílela Jamie Lee Curtis

Zdroj: The Hollywood Reporter

Mezi námi děvčaty

03.08.2003 | USA
Komedie
Info o filmu

Galerie: 3

Mezi námi děvčaty 2: Komedie našla režisérku a chystá natáčení | Fandíme filmu Mezi námi děvčaty 2: Komedie našla režisérku a chystá natáčení | Fandíme filmu Mezi námi děvčaty 2: Komedie našla režisérku a chystá natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest